آشپزی

مهمترین کارهایی که نباید در هتل انجام داد، بایدها و نبایدهای هتل ها کدام است؟
بایدها و نبایدهای هتل ها کدام اند و چگونه می توانیم مطمئن شویم که کار درستی را در هتل ها در سفر خود انجام می دهیم؟ این سؤالی است که برای بسیاری از مسافران، به ویژه مسافرانی که برای اولین بار در هتل اقامت دارند ممکن است به وجود بیاید. آشنایی با بایدها و...

طرز تهیه پاستا با سس بلونز، رژیمی و خوشمزه
پاستا آلفردو شناخته شده ترین نوع پاستاست که البته خیلی ها از خوردن آن محروم اند؛ چون سس آلفردو با کره، شیر و خامه تهیه می شود و یکی از دلایل خوشمزگی پاستا های مدرن و امروزی ترکیب همین مواد با هم است. برای همین افرادی که اضافه وزن دارند یا به دلیل بیماری...

طرز تهیه نان جوش، غذای سنتی خراسان جنوبی
نان جوش یا به زبان محلی خراسان ناجوش ، غذایی سنتی در خراسان بخصوص خراسان جنوبی می باشد. برای درست کردن این غذا باید از نان خشک استفاده کرد می توان در ترکیب آن از تخم مرغ استفاده کرد یا بدون تخم مرغ با چاشنی های مختلف درست کرد. برای یادگرفتن این غذای ساده...

طرز تهیه باقلوا تبریزی، خوشمزه و دلچسب
طرز تهیه باقلوای تبریز را در این مطلب برای شما توضیح می دهیم . باقلوا شیرینی معروفی نه تنها در ایران بلکه در کشورهای عربی و آسیای میانه، قفقاز، قبرس و بعضی منطقه ها روسیه می باشد.

طرز تهیه کیک ساده با شیر با و بدون فر
کیک شیر یکی از ساده ترین کیک هایی است که به راحتی می توان آن را با فر و بدون فر در منزل برای میهمانی ها درست کرد. این کیک خوشمزه بر خلاف کیک اسفنجی نه خیلی چرب و نه خیلی شیرین است پس می توان آن را برای هر فردی سرو کرد. کیک ساده را با مواد و طعم های مختلفی می...

این شما و این هم حسرت الملوک !
شاید بعضی از شما غذای محبوب زنجانی ها یعنی جغور بغور یا همان حسرت الملوک را امتحان نموده باشید؛ غذایی که در مناسبت های خاص طبخ می گردد.

طرز تهیه مربای توت فرنگی با وانیل خوش رنگ و خوش طعم
تهیه مربا در خانه یکی از کارهای جذابی است که می توانید برای کسب تجربه در آشپزی داشته باشید و البته مرباهای خانگی طعم و عطر بهتری از نوع کارخانه ای دارند. قبلا در کتاب کاله روش تهیه مربای توت فرنگی بدون وانیل را مرور کرده بودیم و در ادامه قرار است طرز تهیه...

طرز تهیه بامیه عسلی بازاری با همه فوت و فن ها
بامیه به همراه یار دیرین خود زولبیا پای ثابت سفره های افطار هستند. ایرانی ها معمولا بامیه را در وعده های افطاری خود کنار چای و دیگر مخلفات نوش جان می نمایند. بامیه با مواد و دستورهای مختلفی درست می گردد که در مطالب قبلی به دستور تهیه بامیه خانگی آسان اشاره...

بوی سوختگی در خانه را چگونه از بین ببریم؟
بوی نان و غذای سوخته معمولا مدت زیادی درون خانه باقی می ماند و ناخوشایند است. اگر کاری برای از بین بردن این بو انجام ندهید، این بوی سوختگی ممکن است روز ها در خانه شما باقی بماند. خوشبختانه راه های برای از بردن بوی سوختگی وجود دارد که در این مقاله 11 روش را...

شیوه درست نگهداری از زیورآلات چیست و باید چه نکاتی را رعایت کرد؟
زیورآلات از جمله ضروریات هر کمد لباسی هستند. از هدایای جشن تولد گرفته تا قطعه های زیورآلات خیره کننده جشن ازدواج، زیورآلات به هر مناسبتی که گرفته شده باشند، ارزش فراوانی دارند. برای حفظ ارزش آن ها باید شیوه درست نگهداری از زیورآلات را بدانید. در این مقاله،...

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی در سه سوت
کوکو سیب زمینی یک غذای ساده است که می توان آن را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. معمولا این غذا از ترکیب ساده سیب زمینی و تخم مرغ با پیاز تهیه می گردد اما می توانید آن را به گونه ای بپزید که تردتر باشد. طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده را قبلا در کتاب کاله مرور...

دمی زیتون، یک غذای اصیل و فوق العاده ایرانی
پلو های مخلوط در سفره غذای ایرانی ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، لوبیا پلو، مرصع پلو، آلبالو پلو و... از انواع پلو های مخلوطی هستند که در مهمانی ها هواداران خاص خود را دارند. دمی زیتون یکی از انواع غذا های خوشمزه...

طرز تهیه سوپ خامه ای تبریزی مجلسی مخصوص و مقوی
در مهمانی های خیلی مهم همواره علاوه بر غذا انواع پیش غذا هم تهیه می گردد. یکی از خوشمزه ترین و مجذوب کننده ترین پیش غذاهایی که معمولا در سفره های ایرانی قرار می گیرد انواع سوپ است و قطعا یکی از مجذوب کننده ترین انواع سوپ، سوپ های خامه ای هستند. قبلا در کتاب...

خرش حلوا شیرینی مخصوص گیلانی ها
خرش حلوا یکی از حلوا های بسیار خوشمزه استان گیلان محسوب میشود. این حلوای محلی مخصوص ایام عید نوروز است. خرش یکی از انواع پونه وحشی است اما عطر آن با پونه تفاوت دارد. برای اینکه آرد حلوا گلوله نشود بهتر است یک بار پیش از تفت دادن آرد و یک بار هم پس از آن آرد...

11 نوع که می توانیم به راحتی در هواپز از آن ها استفاده کنیم
در طول سال های اخیر، دستگاه های هواپز از طریق ای محبوب در آشپزخانه ها تبدیل شده اند. این دستگاه ها به روشی سالم تر غذاهای ترد و خوشمزه را آماده می نمایند. بااین حال، هر ظرفی برای استفاده در داخل هواپز ایمن نیست. با توجه به دمای حرارت داخل ایرفرایز از 325...

طرز تهیه ماقوت با شیر در سه سوت
ماقوت یک دسر خوشمزه محسوب می گردد که مشهدی ها و یزدی ها آن را بیشتر در ماه رمضان درست می نمایند. این دسر معمولا با شیر و نشاسته در سه سوت تهیه می گردد پس می توان آن را 15 دقیقه قبل از افطار سریع درست کرد. این دسر خوشمزه را نه تنها بدون شیر می توان درست کرد...

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ غلیظ، خوشمزه و مقوی
سوپ یک غذای ساده و خوشمزه است که می توانید به عنوان پیش غذا برای تمام سفره های مهمانی خود تهیه کنید. یکی از سریع ترین و البته خوشمزه ترین سوپ های ما ایرانی ها سوپ شیر است که می توانید با مواد اولیه ساده در کمترین زمان ممکن تهیه کنید. قبلا در کتاب کاله طرز...

طرز تهیه جوجه کباب کردی، خوشمزه و اصیل
یکی از غذاهای خوشمزه کردی که هوادار زیادی دارد جوجه کباب است که با پوره گوجه فرنگی مزه دار می گردد. روش دیگر مزه دار کردن آن با مغز گردو و رب انار است و به صورت رولی می باشد. این دو مدل بسیار ترد و لطیف است.

خوراکی هایی که فقط در بهارمی توانید بخورید!
گیاهان خودروی بهار، شاید به مقدار دو سه ماه عمر نمایند اما همین عمر کوتاه و طعم کمیابشان لذت گشت و گذار در بازارهای روز یا رفتن به دامنه کوه های شمالی و غربی کشور را برای شما به همراه دارد.

طرز تهیه آش ماست شمالی خوشمزه و ساده به روش سنتی
یکی از آش های خوشمزه و مقوی که طعمی فراموش نشدنی به جای می گذارد، آش ماست شمالی است. این آش، ترکیبی از مواد تازه و مغذی است که نه تنها بدن را سیراب می نماید بلکه روح را نیز شاداب می سازد. در اینجا، با همراهی سایت آموزشی پانا مگ، طرز تهیه آش ماست شمالی را...