طرز تهیه باقلوا تبریزی، خوشمزه و دلچسب

به گزارش کنفرانس هکا، طرز تهیه باقلوای تبریز را در این مطلب برای شما توضیح می دهیم . باقلوا شیرینی معروفی نه تنها در ایران بلکه در کشورهای عربی و آسیای میانه، قفقاز، قبرس و بعضی منطقه ها روسیه می باشد.

طرز تهیه باقلوا تبریزی، خوشمزه و دلچسب

لازم به ذکر است که این شیرینی خوشمزه و دلچسب، در ایران به اشکال مختلفی همانند لوله ای، مربعی و لوزی تهیه می گردد. این شیرینی، سوغاتی معروف شهرهایی همانند یزد، تبریز و قزوین است.

مواد لازم باقلوای تبریز

خمیر ورقه ای آرد: 15 ورقه.

گردو: نصف پیمانه.

کره ذوب شده: یک چهارم پیمانه.

پودر پسته و نارگیل: مقداری(جهت تزیین).

ترکیبات شهد:

گلاب: یک چهارم پیمانه.

آب: یک پیمانه.

شکر: 2 پیمانه.

هل ساییده شده: یک هشتم قاشق سوپ خوری(اختیاری).

زعفران: یک هشتم قاشق سوپ خوری(اختیاری).

آبلیموی تازه: یک تا دو قطره(اختیاری).

دستور پخت باقلوای تبریز

برای آغاز کار فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف و دیواره های قالبی به میزان 33×23 را با کره چرب کنید. سپس، ورقه های خمیر را از یکدیگر جدا نموده و روی آن ها را برای جلوگیری از خشک شدن در مجاورت هوا بپوشانید. یکی از ورقه ها را به میزان قالب تا نموده و آن را داخلش قرار دهید.

بعد، روی آن را کره مالیده و این کار را تا قرار گرفتن 4 لایه خمیر در قالب ادامه دهید. دو تا سه قاشق سوپ خوری از پودر گردو را روی آن ها پاشیده و این کار را دو بار دیگر تکرار کنید. روی آخرین لایه از گردوها را با ورقه دیگری پوشانده و کره بمالید.

این کار را تا تمام شدن همه لایه ها ادامه دهید. به یاری چاقوی تیزی شیرینی را به اشکال مربعی یا لوزی در قالب برش دهید. سپس، باقلوا را تا زمان طلایی شدن درون فر قرار داده و در همین حین شهد آن ها را آماده کنید.

برای تهیه شهد، ابتدا شکر و آب را تا زمان حل شدن کامل شکر بجوشانید. سپس، زعفران را در 2 قاشق سوپ خوری آب داغ حل نموده و به مواد اضافه کنید. هل ساییده را داخل مواد ریخته و به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا قوام بیاید. در آخر گلاب را اضافه نموده و بعد از یک دقیقه شعله را خاموش کنید.

سپس، دو قطره آبلیموی تازه در درونش ریخته و اجازه دهید تا کاملاٌ خنک گردد. باقلوا را از فر خارج نموده و بعد از خنک شدن شهد را فوراٌ بر روی آن بریزید. در پایان، شیرینی را با پودر نارگیل یا پسته تزیین نموده و تا زمان سرد شدن درون ظرف دربسته قرار ندهید.

منبع: گردشبان
انتشار: 30 فروردین 1403 بروزرسانی: 30 فروردین 1403 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 16814

به "طرز تهیه باقلوا تبریزی، خوشمزه و دلچسب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باقلوا تبریزی، خوشمزه و دلچسب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید