آشپزی
طرز تهیه املت اسپانیایی با چیپس، ساده و خوشمزه
املت اسپانیایی با چیپس یکی دیگر از انواع املت اسپانیایی است.
خشک کردن میوه در هواپز در 30 دقیقه بدون تیره و خشک شدن
خشک کردن میوه در هواپز و سرخ کن بدون روغن، یکی از روش های سریع، راحت و بی دردسر برای خشک کردن میوه و بالا بردن ماندگاری آنها است. هر چند خشک کردن میوه روش های مختلفی دارد اما می توانید این بار، هواپز را امتحان کنید و میوه های خود را با بالاترین کیفیت در...
راه های تمیز کردن طلا در خانه چیست؟
هزاران سال است که طلا محبوب ترین فلز برای ساخت زیورآلات محسوب می گردد و درخشندگی آن هوش از سر هر کسی می برد. زیورآلات طلا در شکل ها و با خلوص مختلف ساخته می شوند. از طلای 24 عیار گرفته تا روکش کردن زیورآلات با آب طلا، همه جزو اکسسوری های ساخته شده از طلا محسوب...
طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای دو نفر، خوشمزه و فوری
اگر می خواهید برای خود و همسرتان یک شام خوشمزه و سبک درست کنید قطعا تهیه کوکوی سیب زمینی یک گزینه خوب است. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کوکو سیب زمینی با انواع آرد را مرور کرده بودیم و در ادامه می خواهیم طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای دو نفر را بررسی کنیم.
طرز تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر و رژیمی مناسب همه
آیا می دانستید که در دستورالعمل های مربای سنتی از شکر و میوه بر اساس یک به یک استفاده می گردد؟ اما آیا واقعا اینقدر شیرینی با توجه به این که میوه رسیده حاوی شیرینی طبیعی است زیاد نیست؟ واقعیت این است که شکر به ژله ای شدن بهتر میوه و در نتیجه غلظت مربا یاری...
3 طرز تهیه سمبوسه در هواپز با 1 قاشق روغن
طرز تهیه سمبوسه در هواپز یک روش سالم برای درست کردن سمبوسه با کمترین میزان روغن است. این اسنک ساده و پرطرفدار را می توانید با انواع و اقسام مواد اولیه و بسته به ذائقه و سلیقه خودتان در سرخ کن بدون روغن درست کنید. از ترکیبات حاوی گوشت چرخ کرده گرفته تا سبزیجات،...
طرز تهیه مربای توت فرنگی خرد شده با همه فوت و فن ها
بهار آمده و قطعا تهیه مربای توت فرنگی گزینه خوبی برای لذت بردن بیشتر از بهار است. این روزها با وجود توت فرنگی گلخانه ای می توانید همیشه مربای توت فرنگی تهیه کنید و درست مثل طرز تهیه مربای هویج که در همه فصل می توانید در منزل لذت آماده کردنش را امتحان کنید،...
مهمترین کارهایی که نباید در هتل انجام داد، بایدها و نبایدهای هتل ها کدام است؟
بایدها و نبایدهای هتل ها کدام اند و چگونه می توانیم مطمئن شویم که کار درستی را در هتل ها در سفر خود انجام می دهیم؟ این سؤالی است که برای بسیاری از مسافران، به ویژه مسافرانی که برای اولین بار در هتل اقامت دارند ممکن است به وجود بیاید. آشنایی با بایدها و...
طرز تهیه پاستا با سس بلونز، رژیمی و خوشمزه
پاستا آلفردو شناخته شده ترین نوع پاستاست که البته خیلی ها از خوردن آن محروم اند؛ چون سس آلفردو با کره، شیر و خامه تهیه می شود و یکی از دلایل خوشمزگی پاستا های مدرن و امروزی ترکیب همین مواد با هم است. برای همین افرادی که اضافه وزن دارند یا به دلیل بیماری...
طرز تهیه نان جوش، غذای سنتی خراسان جنوبی
نان جوش یا به زبان محلی خراسان ناجوش ، غذایی سنتی در خراسان بخصوص خراسان جنوبی می باشد. برای درست کردن این غذا باید از نان خشک استفاده کرد می توان در ترکیب آن از تخم مرغ استفاده کرد یا بدون تخم مرغ با چاشنی های مختلف درست کرد. برای یادگرفتن این غذای ساده...
طرز تهیه باقلوا تبریزی، خوشمزه و دلچسب
طرز تهیه باقلوای تبریز را در این مطلب برای شما توضیح می دهیم . باقلوا شیرینی معروفی نه تنها در ایران بلکه در کشورهای عربی و آسیای میانه، قفقاز، قبرس و بعضی منطقه ها روسیه می باشد.
طرز تهیه کیک ساده با شیر با و بدون فر
کیک شیر یکی از ساده ترین کیک هایی است که به راحتی می توان آن را با فر و بدون فر در منزل برای میهمانی ها درست کرد. این کیک خوشمزه بر خلاف کیک اسفنجی نه خیلی چرب و نه خیلی شیرین است پس می توان آن را برای هر فردی سرو کرد. کیک ساده را با مواد و طعم های مختلفی می...
این شما و این هم حسرت الملوک !
شاید بعضی از شما غذای محبوب زنجانی ها یعنی جغور بغور یا همان حسرت الملوک را امتحان نموده باشید؛ غذایی که در مناسبت های خاص طبخ می گردد.
طرز تهیه مربای توت فرنگی با وانیل خوش رنگ و خوش طعم
تهیه مربا در خانه یکی از کارهای جذابی است که می توانید برای کسب تجربه در آشپزی داشته باشید و البته مرباهای خانگی طعم و عطر بهتری از نوع کارخانه ای دارند. قبلا در کتاب کاله روش تهیه مربای توت فرنگی بدون وانیل را مرور کرده بودیم و در ادامه قرار است طرز تهیه...
طرز تهیه بامیه عسلی بازاری با همه فوت و فن ها
بامیه به همراه یار دیرین خود زولبیا پای ثابت سفره های افطار هستند. ایرانی ها معمولا بامیه را در وعده های افطاری خود کنار چای و دیگر مخلفات نوش جان می نمایند. بامیه با مواد و دستورهای مختلفی درست می گردد که در مطالب قبلی به دستور تهیه بامیه خانگی آسان اشاره...
بوی سوختگی در خانه را چگونه از بین ببریم؟
بوی نان و غذای سوخته معمولا مدت زیادی درون خانه باقی می ماند و ناخوشایند است. اگر کاری برای از بین بردن این بو انجام ندهید، این بوی سوختگی ممکن است روز ها در خانه شما باقی بماند. خوشبختانه راه های برای از بردن بوی سوختگی وجود دارد که در این مقاله 11 روش را...
شیوه درست نگهداری از زیورآلات چیست و باید چه نکاتی را رعایت کرد؟
زیورآلات از جمله ضروریات هر کمد لباسی هستند. از هدایای جشن تولد گرفته تا قطعه های زیورآلات خیره کننده جشن ازدواج، زیورآلات به هر مناسبتی که گرفته شده باشند، ارزش فراوانی دارند. برای حفظ ارزش آن ها باید شیوه درست نگهداری از زیورآلات را بدانید. در این مقاله،...
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی در سه سوت
کوکو سیب زمینی یک غذای ساده است که می توان آن را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. معمولا این غذا از ترکیب ساده سیب زمینی و تخم مرغ با پیاز تهیه می گردد اما می توانید آن را به گونه ای بپزید که تردتر باشد. طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده را قبلا در کتاب کاله مرور...
دمی زیتون، یک غذای اصیل و فوق العاده ایرانی
پلو های مخلوط در سفره غذای ایرانی ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، لوبیا پلو، مرصع پلو، آلبالو پلو و... از انواع پلو های مخلوطی هستند که در مهمانی ها هواداران خاص خود را دارند. دمی زیتون یکی از انواع غذا های خوشمزه...
طرز تهیه سوپ خامه ای تبریزی مجلسی مخصوص و مقوی
در مهمانی های خیلی مهم همواره علاوه بر غذا انواع پیش غذا هم تهیه می گردد. یکی از خوشمزه ترین و مجذوب کننده ترین پیش غذاهایی که معمولا در سفره های ایرانی قرار می گیرد انواع سوپ است و قطعا یکی از مجذوب کننده ترین انواع سوپ، سوپ های خامه ای هستند. قبلا در کتاب...