طرز تهیه پیازداغ فریزری سریع و خوشمزه با ماندگاری بالا

به گزارش کنفرانس هکا، بدون شک یکی از خوشمزه ترین طعم ها در غذای ایرانی، طعم پیازداغ و کشک روی آش گرم است. پیازداغ که یکی از اصلی ترین مواد برای غذاهای ایرانی است برای خوشمزه تر کردن طعم آن به خورشت یا برنج اضافه می گردد. اما همواره مدت زمان طولانی برای آشپزی کردن نیست و نمی توان از طعم خوشمزه ای که پیازداغ به غذا می دهد صرف نظر کرد. در این زمان تهیه پیازداغ برای فریزر خوشمزه ترین پیشنهاد است. مدت زمان نگهداری پیازداغ در فریزر چقدر است؟ در این مطلب طرز تهیه پیازداغ فریزری و ترفندهای آشپزی را برای نگهداری طولانی مدت پیازداغ در فریزر آموزش می دهیم. اگر دوست دارید که با پیازداغ، طعم غذا را خوشمزه تر کنید و آن را برای مدت زمان طولانی­تری در فریزر نگهداری کنید این طرز تهیه پیاز سرخ نموده فریزری را دنبال کنید.

طرز تهیه پیازداغ فریزری سریع و خوشمزه با ماندگاری بالا

طرز تهیه پیازداغ فریزری

پیازداغ یکی از ترکیبات خوشمزه در همه غذاهای ایرانی است، قطعا اضافه کردن یک مقدار پیاز سرخ شده طلایی طعم غذا را لذیذتر می نماید. مواد اصلی برای تهیه پیازداغ، پیاز تازه و کره یا روغن است. این ترکیب خوشمزه در کمتر از 5 دقیقه آماده می گردد. مدت زمان نگهداری پیازداغ در فریزر 3 تا 6 ماه است. در این طرز تهیه پیازداغ برای نگهداری در فریزر، پیازداغ را به روش کاراملی تهیه نموده ایم که بتوان در همه غذاهای ایرانی استفاده کرد.

برای مطالعه خواص پیاز

برای مطالعه خواص آب پیاز

مواد لازم

مواد مورد احتیاج برای تهیه پیاز داغ عبارتند از:

مواد اولیهمقدار لازم
پیاز1 کیلوگرم
روغنبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم

برای مطالعه طرز تهیه پیاز سوخاری

مراحل تهیه پیازداغ فریزری

  1. در اولین مرحله تهیه پیاز سرخ نموده فریزری، پیازها را برای نگهداری در فریزر آماده کنید. آنها را بشویید و پوست پیازها را بگیرید. سپس آنها را به شکل خلالی یا نگینی خرد کنید.
  2. پیازهای خرد شده را در مدت زمان 2 تا 3 دقیقه داخل آب جوش بریزید و سپس سریع آبکشی کنید تا کاملا آب پیازها گرفته گردد. یک تابه مناسب با مقدار پیازهای خرد شده انتخاب کنید و مقداری نمک و روغن داخل تابه برزید. اجازه دهید که روغن تابه داغ گردد و پس از داغ شدن حرارت تابه را روی ملایم قرار دهید. پیازهای خرد شده را داخل تابه بریزد و اجازه دهید که رنگ پیازها طلایی گردد. پس از سرخ شدن پیازها اجازه دهید که در دمای محیط آشپزخانه سرد و خنک گردد.
  3. مرحله آخر باید پیازهای سرخ شده را در فریزر نگهداری کنید. دو روش برای نگهداری پیاز داغ وجود دارد.

روش اول: در این روش برای نگهداری پیازداغ در یخچال، پس از خنک شدن پیازداغ آن را داخل یک کیسه فریزر مناسب بریزید و کاملا هوای داخل کیسه فریزر را بگیرید تا پیازداغ کپک نزند.

روش دوم: یک روش دیگر برای نگهداری پیازداغ در فریزر، نگهداری پیازداغ در ظرف درب دار است. ظرف درب دار را از قبل در یخچال نگهداری کنید تا خنک گردد و پیاز سرخ شده را داخل ظرف درب دار بریزید و درب آن را محکم ببندید تا هوا داخل ظرف نگردد و پیازداغ کپک نزند.

فوت وفن: در نگهداری از پیاز سرخ شده از ظرف های قالب کوچک بهره ببرید تا برای هر بار مصرف، آن را خارج نکنید و داخل فریزر بماند.

برای مطالعه نگهداری سیب زمینی و پیاز

سخن پایانی

پیازداغ یکی از اصلی ترین مواد اولیه در غذاهای ایرانی است که طعم غذا را خوشمزه تر می نماید. برای تهیه پیازداغ فریزری، پیاز را سرخ کنید و از ظرف های دربسته یا کیسه فریزر برای نگهداری آن بهره ببرید، حتما برای جلوگیری از کپک زدگی پیازداغ، هوای داخل ظرف و کیسه فریزر را بگیرید. مدت زمان نگهداری پیازداغ سرخ شده فریزری 3 تا 6 ماه است. اگر پیازداغ یکی از اصلی ترین مواد اولیه برای غذاهای شما است، وقت آن شده که آخر هفته پیازداغ فریزری را تهیه کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 23 شهریور 1403 بروزرسانی: 23 شهریور 1403 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 17186

به "طرز تهیه پیازداغ فریزری سریع و خوشمزه با ماندگاری بالا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیازداغ فریزری سریع و خوشمزه با ماندگاری بالا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید