طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی در سه سوت

به گزارش کنفرانس هکا، کوکو سیب زمینی یک غذای ساده است که می توان آن را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. معمولا این غذا از ترکیب ساده سیب زمینی و تخم مرغ با پیاز تهیه می گردد اما می توانید آن را به گونه ای بپزید که تردتر باشد. طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده را قبلا در کتاب کاله مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی را که روشی برای تهیه کوکو به شکل تردتر است را آنالیز می کنیم.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی در سه سوت

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی

  • سیب زمینی به میزان لازم
  • پیاز به میزان لازم
  • تخم مرغ به میزان لازم
  • نمک، فلفل و ادویه مناسب به میزان لازم
  • آرد نخودچی به میزان لازم
  • جعفری خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی

1. آماده کردن مایه کوکو سیب زمینی

اولین مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی این است که سیب زمینی ها را در آب بپزید احتیاج نیست که سیب زمینی کامل پخته گردد. بعد اجازه دهید سیب زمینی خنک گردد سپس پوست آن را جدا کنید و سیب زمینی ها را رنده کنید و در کاسه بریزید. سپس در یک ظرف دیگر پیاز را رنده کنید و تمام آب اضافی آن را بگیرید و به همان کاسه سیب زمینی رنده شده اضافه کنید در نهایت بقیه مواد، تخم مرغ، آرد، جعفری، نمک و فلفل را به همراه 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید.

2. پخت کوکو سیب زمینی

اکنون همه مواد را با دست خوب با هم مخلوط کنید. بعد حدود 2 قاشق از مخلوط را بردارید و با انگشتان و کف دست خود آن را به شکل بیضی درآورید. سپس میزانی روغن را در ماهیتابه ای روی حرارت میانه گرم کنید و وقتی کاملا گرم شد چند تکه کوکو را یکی یکی داخل تابه بریزید. آ ن ها را در تابه برای چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا قهوه ای شوند. از یک کاردک برای برگرداندن آن ها بهره ببرید تا بتوانید آن ها را راحت برگردانید. پس از پخته شدن هر دو طرف، کوکوی سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد. این کار را برای تمام مایه کوکو انجام دهید.

نکات تکمیلی برای تهیه کوکو سیب زمینی

تهیه و پخت کوکو سیب زمینی چه با سیب زمینی پخته چه با سیب زمینی خام کار ساده ای است اما برای آن که کوکوهای شما وا نروند و شکل خوبی داشته باشند باید حتما نکات و فوت وفن های آن را بدانید.

نکاتی برای وانرفتن و ترد شدن کوکو سیب زمینی

اگر می خواهید کوکو شما تردتر باشد، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد گندم به مایه کوکو اضافه کنید. اما برای پف دارتر شدن کوکوی خود می توانید یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر به مایه کوکو اضافه کنید.

انواع روش های تهیه و پخت کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی به روش های مختلف پخته می گردد اما رایج ترین تفاوت در پخت کوکو سیب زمینی آن است که گاهی در تهیه کوکو از سیب زمینی پخته و گاهی سیب زمینی خام رنده شده استفاده می گردد. طرز تهیه کوکو سیب زمینی آبپز و طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام را می توانید در کتاب کاله با جزییات بیشتر مطالعه کنید.

اما در کنار این تفاوت در روش پخت، استفاده از انواع آرد هم برای ترد شدن و وا نرفتن کوکو سیب زمینی بسیار رایج است که طرز تهیه کوکو سیب زمینی با انواع آرد را می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 23 فروردین 1403 بروزرسانی: 23 فروردین 1403 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 16673

به "طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی در سه سوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی در سه سوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید