طرز تهیه کوکوی مرغ، طعم جدید و غذایی سریع

به گزارش کنفرانس هکا، در این مطلب طرز تهیه کوکوی مرغ را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کوکوی مرغ، طعم جدید و غذایی سریع

به گزارش ، اگر از گوشت چرخ نموده بیزارید و دنبال یک غذای بدون برنج هستید، کوکوی مرغ پیشنهاد جذاب و لذیذی است. یک کوکو با مرغ و انواع سبزیجات که هم مغذی است هم سیرتان می نماید. کوکویی که در کوتاه ترین زمان ممکن به دادتان می رسد و طعم اش آن را به یک وعده غذایی ثابت برای تان تبدیل می نماید.

مواد لازم:

سینه مرغ: یک عدد

جعفری خردشده: به مقدار لازم

سیب زمینی پخته شده: یک عدد

هویج پخته شده: یک عدد

پیاز داغ: یک قاشق غذاخوری

آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

نمک، زردچوبه، فلفل و زعفران: به مقدار لازم

دستور پخت و طرز تهیه:

1. سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده با شعله ملایم می پزیم تا آب آن کشیده گردد.

2. سیب زمینی و هویج را پخته و گرم گرم آن را رنده می کنیم.

3. مرغ و سیب زمینی و هویج را مجدداً مخلوط و پیاز داغ را هم را هم اضافه می کنیم و با تخم مرغ، زعفران حل نموده، آرد سوخاری، نمک و فلفل آن را خوب ورز می دهیم.

4. کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته نموده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم.

منبع: ایرنا زندگی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 29 مهر 1398 بروزرسانی: 27 آبان 1399 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 5708

به "طرز تهیه کوکوی مرغ، طعم جدید و غذایی سریع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکوی مرغ، طعم جدید و غذایی سریع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید