طرز تهیه کوکوی مرغ، طعم جدید و غذایی سریع
به گزارش کنفرانس هکا، در این مطلب طرز تهیه کوکوی مرغ را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، اگر از گوشت چرخ نموده بیزارید و دنبال یک غذای بدون برنج هستید، کوکوی مرغ پیشنهاد جذاب و لذیذی است. یک کوکو با مرغ و انواع سبزیجات که هم مغذی است هم سیرتان می نماید. کوکویی که در کوتاه ترین زمان ممکن به دادتان می رسد و طعم اش آن را به یک وعده غذایی ثابت برای تان تبدیل می نماید.
مواد لازم:
سینه مرغ: یک عدد
جعفری خردشده: به مقدار لازم
سیب زمینی پخته شده: یک عدد
هویج پخته شده: یک عدد
پیاز داغ: یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
نمک، زردچوبه، فلفل و زعفران: به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه:
1. سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده با شعله ملایم می پزیم تا آب آن کشیده گردد.
2. سیب زمینی و هویج را پخته و گرم گرم آن را رنده می کنیم.
3. مرغ و سیب زمینی و هویج را مجدداً مخلوط و پیاز داغ را هم را هم اضافه می کنیم و با تخم مرغ، زعفران حل نموده، آرد سوخاری، نمک و فلفل آن را خوب ورز می دهیم.
4. کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته نموده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم.
منبع: ایرنا زندگی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان