طرز تهیه چیغیرتما، یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ایرانی

به گزارش کنفرانس هکا، اسمشو نشنیدی؟ خب درستش کن و بخور ببین چه خوشمزست! چیغیرتما یکی از غذاهای محلی کشور ماست که بی شباهت به نوعی املت نیست! ولی یک املت پروپیمان که هرچه برای خوشمزگی یک غذا ضروری است در خود دارد!

طرز تهیه چیغیرتما، یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ایرانی

این غذا جزو خوشمزه هایی است که هم می توانید آن را با پلو میل کنید و هم با نان خیلی لذیذ است. اگر هنوز برای وعده غذای بعدی هیچ برنامه ای در سر ندارید دیگر فکر را کنار بگذارید، چیغیرتما را انتخاب کنید و مطمئن باشید در سرانجام به انتخاب خودتان آفرین خواهید گفت!

مواد لازم:

بادمجان

6 عدد

سیب زمینی

2 عدد

پیاز

2 عدد

گوجه فرنگی

3 عدد

سینه مرغ

یک عدد

نمک و زردچوبه

از هر کدام یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی

یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ

2 عدد

آب مرغ

یک پیمانه

طرز تهیه:

دقت کردید؟ مواد لازم این غذا اصلا عجیب و غریب نیست! پس شما هم دل یکدله کنید و آستین ها را بالا زده به سراغش بروید!

در ابتدا مرغ را به همراه یک عدد پیاز و مقداری نمک و زردچوبه و آب داخل یک قابلمه قرار بدهید تا بپزد. سینه مرغ زود پخته می گردد. شما تا مرحله پخت مرغ به سرانجام برسد بقیه کارها را انجام بدهید!

بادمجان ها را بعد از اینکه خوب شستید پوست بگیرید. می توانید برای انسجام بیشتر بادمجان و خوشمزگی و زیبایی یکی در میان پوست بگیرید. آنها را برش ها نازک بزنید و در مقداری آب و نمک برای 20 دقیقه خیس کنید تا تلخی آن گرفته بگردد و هنگام سرخ کردن هم روغن کمتری به خود جذب کند.

بعد از اینکه بادمجان 20 دقیقه در آب ماند آنها را با دستمال خوب خشک کنید و در مقداری روغن هر دوطرفشان را سرخ کنید.

پیازهایی که دارید را به میان بیاورید! آنها را شسته، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. در مقداری روغن پیازها را سرخ کنید و وقتی کمی رنگ آنها عوض شد مقداری آب داخل آن بریزید و هم بزنید تا آب تبخیر گردد و مجدد سرخ کنید. این روش برای سرخ کردن پیاز باعث هماهنگ سرخ شدن آنها می گردد و طعمی کاراملی هم خواهد گرفت. وقتی پیاز سرخ شد رب را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا بوی خامی رب هم گرفته گردد.

سیب زمینی ها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید. کف یک ماهیتابه که بهتر است نچسب باشد روغن بریزید و سیب زمینی های برش خورده را بچینید و سرخ کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند گوجه فرنگی های را بشویید و به صورت حلقه ای ببرید و روی سیب زمینی های سرخ شده بچینید. مرغ پخته شده را هم ریش ریش کنید و روی گوجه فرنگی ها قرار بدهید. بادمجان های سرخ شده و مجذوب کننده را هم روی مرغ بچینید. مقداری آب مرغ داریم که آن را هم داخل ظرف بریزید، طوری که به همه قسمت ها برسد و طعم آن به بافت تمام غذا منتقل گردد.

در ظرفی تخم مرغ ها را با چنگال خوب هم بزنید. نمک را به آن اضافه نموده و روی مواد داخل تابه به صورت یکسان پخش کنید. در ظرف را ببندید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. غذای شما حاضر است. طعمی مجذوب کننده و جادویی در انتظار شماست. مطمئن باشید از آن خوشتان خواهد آمد و به فهرست غذاهای همیشگی تان اضافه خواهد شد. نوش جان

منبع: گردشبان
انتشار: 16 بهمن 1402 بروزرسانی: 16 بهمن 1402 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 14858

به "طرز تهیه چیغیرتما، یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیغیرتما، یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید