طرز تهیه جوجه کباب کردی، خوشمزه و اصیل

به گزارش کنفرانس هکا، یکی از غذاهای خوشمزه کردی که هوادار زیادی دارد جوجه کباب است که با پوره گوجه فرنگی مزه دار می گردد. روش دیگر مزه دار کردن آن با مغز گردو و رب انار است و به صورت رولی می باشد. این دو مدل بسیار ترد و لطیف است.

طرز تهیه جوجه کباب کردی، خوشمزه و اصیل

طرز تهیه جوجه کباب کردی با پوره گوجه فرنگی

مواد لازم

گوشت مرغ (بدون استخوان یا با استخوان): 1 کیلوگرم

گوجه فرنگی: 4 عدد

رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو : 3 قاشق غذاخوری

پیاز: 1 عدد درشت

سیر: 2 حبه

روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم

زعفران (دم نموده غلیظ): 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه کباب کردی

برای آغاز گوجه فرنگی ها را شسته و کمی آب روی آن ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. با شوک دادن به گوجه فرنگی ها با آب سرد پوست آنرا بکنید. بعد در غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و طعم خام آن گرفته گردد. وقتی پوره گوجه پخت و غلیظ شد، شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید تا از دما بیفتد و سرد شوند.

در فاصله سرد شدن مایه پوره گوجه فرنگی و رب، پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. سیرها را هم پوست بگیرید و با رنده ریز، آنها را رنده کنید. سیر و پیازها را در یک کاسه بریزید. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. روغن زیتون و آبلیمو را هم به مواد اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. پوره گوجه فرنگی را هم که سرد شده است، در کاسه بریزید.

در این مرحله، گوشت مرغ را بشویید و به قطعات جوجه کبابی، برش بزنید. می توانید هم قسمت های با استخوان و هم بی استخوان مرغ را در جوجه کباب کردی بهره ببرید. تکه های مرغ را در کاسه حاوی مواد مرینیت بریزید و با دستکش یکبار مصرف، مرغ ها را با مواد مخلوط کنید و ماساژ دهید تا همه قسمت های مرغ به مواد مرینیت آغشته شوند.

بعد از اینکه مواد مرینیت را با تکه های مرغ مخلوط و مزه دار کردید، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا مرغ ها نرم و مزه دار شوند. حداقل 2 ساعت یا یک شب تا صبح، مرغ ها را در مواد مرینیت بخوابانید.

در آخر، قبل از آغاز به پخت جوجه کباب ها، آنها را به سیخ بزنید. منقل و زغال گداخته را آماده کنید. روی مرغ ها را با برس آشپزی، از زعفران دم نموده بمالید. سیخ ها را روی حرارت منقل بگذارید و دو طرف آن ها را کباب کنید. وقتی جوجه کباب ها مغزپخت و آماده شدند، آنها را همراه با برنج چلو یا نان و سبزی خوردن، سرو کنید.

طرز تهیه جوجه کباب کردی با رب انار و گردو

در این مدل جوجه ها را با ترکیب رب انار و گردو مرینت می کنیم . پیشنهاد می کنیم حتما این روش را امتحان کنید و لذت ببرید.

مواد لازم

فیله مرغ بدون استخوان: 1 کیلوگرم

پیاز: 6 تا 7 عدد

ماست یا سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم نموده: 5 قاشق غذاخوری

کره یا روغن حیوانی: 4 قاشق غذاخوری

مغز گردو: 300 گرم

رب انار: 7 قاشق غذاخوری

زرشک: 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه:به اندازه لازم

طرز تهیه

در این روش می توان جوجه ها را به صورت رول نموده و در میان آنها از مغز گردو و رب انار و زرشک پر نموده و کباب کرد. ابتدا سینه مرغ را بشویید و با چاقو، به صورت باریک، به ضخامت نیم تا 1 سانتی متر آنها را برش بزنید و فیله کنید. پیازها را هم پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. فیله های مرغ را در یک کاسه بریزید و پیازهای خرد شده، ماست یا سس مایونز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

روی ظرف فیله ها را بپوشانید و به مدت حداقل 2 تا 3 ساعت با مواد مرینیت استراحت دهید. مغز گردوها را در مخلوط کن پودر کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا نرم شوند. رب انار را در یک کاسه بریزید و با کمی آب ولرم، رقیق کنید. زرشک ها را بشویید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهند.

در یک تابه، کره یا روغن کرمانشاهی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس گردوها را در تابه بریزید و تفت دهید. مراقب باشید که حرارت کم باشد و زیاد تفت ندهید چون گردو زود می سوزد و تلخ می گردد. بعد از 20 ثانیه، رب انار را اضافه کنید و با گردوها تفت دهید تا طعم خام رب انار گرفته گردد. در آخر، زرشک ها را به تابه اضافه کنید. در حدی که مخلوط تان غلیظ گردد، آن را حرارت دهید و بعد شعله را خاموش کنید.

بعد از مزه دار شدن فیله ها و سرد شدن مایه شکم پر، فیله ها را از مواد مرینیت بیرون بیاورید و پیازها را جدا کنید. فیله ها را باز کنید و با قاشق، از مواد شکم پر، روی سطح فیله ها بریزید و پهن کنید. از یک طرف، آغاز به رول کردن فیله ها کنید. رول ها را به سیخ بزنید و بین آنها می توانید فلفل هالوپینو بگذارید. همه سیخ ها را به همین شکل آماده کنید.

همه سیخ ها را که آماده کردید، با برس آشپزی، روی آنها، زعفران دم نموده بمالید. منقل و زغال گداخته را آماده کنید. سیخ ها را روی حرارت منقل بگذارید و دو طرف آن ها را کباب کنید. وقتی جوجه کباب ها مغزپخت و آماده شدند، آنها را به همراه با برنج زعفرانی یا نان و سبزی خوردن، سرو کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 فروردین 1403 بروزرسانی: 17 فروردین 1403 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 16540

به "طرز تهیه جوجه کباب کردی، خوشمزه و اصیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه کباب کردی، خوشمزه و اصیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید