درباره مضرات ماش چه می دانید

به گزارش کنفرانس هکا، تهران (پانا) - در ماش موادی وجود دارد که سبب فراوری اسیداوریک می گردد و از این رو افراد مبتلا به نقرس از مصرف آن خودداری نمایند، چرا که مصرف آن سبب شدت گرفتن بیماری می گردد.

درباره مضرات ماش چه می دانید

به گزارش جمهوریت، افرادی مبتلا به بیماری های دستگاه گوارش بخصوص زخم روده و اثنی عشر هستند، از ماش کمتر استفاده کنند. زیرا سلولز موجود در آن موجبات ناراحتی را فراهم می کنند.

افرادی که یبوست دارند و می خواهند از ماش استفاده کنند بهتر است ابتدا ماش را قدری تفت داده سپس بلغور نموده پوست آن را بگیرند و آنگاه غذا درست کنند.

کسانی که صرع دارند از ماش پوست کنده استفاده کنند.. زیاده روی در مصرف ماش موجب افزایش خلط، نقرس، اسیداوریک، ضعف قوه باه، سوءهاضمه، نفخ، ناراحتی های دندان ها و عدم جذب کلسیم می گردد.

افرادی مسن و کسانی که مزاج سرد دارند و یا اینکه صاحب معده ای رطوبتی می باشند باید ماش را همراه با ادویه مناسب (مثل دارچین، فلفل، زنجبیل، خردل) میل کنند، افرادی که دارای مزاج گرم هستند باید به غذا هایی که با ماش تهیه می گردد، چاشنی هایی نظیر رب انار، رب گوجه، و آب سماق استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 30 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 13588

به "درباره مضرات ماش چه می دانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درباره مضرات ماش چه می دانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید