آشنایی با روش تهیه پلوی علی پاشا (غذای ترکیه ای)

به گزارش کنفرانس هکا، پلوی علی پاشا یکی از انواع مختلف غذاهای ترکیه ای است.

آشنایی با روش تهیه پلوی علی پاشا (غذای ترکیه ای)
  • مواد لازم

پیاز1عدد

سیر1 حبه

گوشت چرخ نموده100 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

کشمش پلویی یک دوم پیمانه

خلال پسته یک دوم پیمانه

برنج 2 پیمانه

کره 100 گرم

بادام یک دوم پیمانه

آب گوشت 1پیمانه

  • طرز تهیه

پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید. از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید. حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پُف کند. خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید. سپس بادام را اضافه نموده و تفت دهید. اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.

  • خواص

انرژی کل 2200 کیلو کالری

منبع: تبیان

pariha.ir: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

kalarena.com: کالارنا: مقایسه و نقد کالاهای دیجیتالی

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 3 اسفند 1401 بروزرسانی: 3 اسفند 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 5340

به "آشنایی با روش تهیه پلوی علی پاشا (غذای ترکیه ای)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با روش تهیه پلوی علی پاشا (غذای ترکیه ای)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید