نکاتی برای بسته بندی ظروف شکستنی پیش از اسباب کشی

به گزارش کنفرانس هکا، نقل مکان به محلی جدید شامل فعل و انفعالات زیادی از جمله بسته بندی وسایل گوناگون است. در این میان بسته بندی وسایل شکستنی از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و نیازمند دقت و مراقبت بیشتری است.

نکاتی برای بسته بندی ظروف شکستنی پیش از اسباب کشی

جابه جایی کاری دلهره آور است چرا که بسته بندی و انتقال وسایل باید با دقت و مراقبت هرچه تمام انجام گردد و کوچکترین سهل انگاری در این راستا می تواند به آسیب و تخریب وسایل ظریف منجر گردد.

شرکت های حرفه ای بسیاری هستند که به بسته بندی و انتقال وسایل شما در زمان جابه جایی می پردازند و به خوبی می دانند که به چه شکل از وسایل شما محافظت نمایند. اما اگر شما از این شرکت ها استفاده نکنید خود را در زمان بسته بندی وسایل تان دست تنها خواهید یافت و این کار را سخت می پندارید و در چنین شرایطی، بهتر است که بدانید چه طور به بسته بندی دقیق وسایل خود بپردازید تا در زمان حمل و نقل از بین نروند.

وقتی زمان آن می رسد که به بسته بندی ظروف و وسایل شکستنی آشپزخانه تان بپردازید، باید از دقت و احتیاط بیشتری بهره بگیرید چرا که ظروف آشپزخانه از حساس ترین وسایل بوده و مستعد آسیب پذیری بیشتری هستند.

نکاتی برای بسته بندی ظروف شکستنی

بسته بندی این گونه ظروف ممکن است وقت گیر باشد اما کار چندان سختی نبوده و تنها احتیاجمند همت شما برای آغاز این کار است. در زیر لیستی از مواردی را می یابید که قبل از آغاز بسته بندی به آنها احتیاج دارید:

  • جعبه های مقوایی
  • فوم محافظ ظروف، محافظ حبابدار
  • مقدار زیادی روزنامه برای بسته بندی ظروف
  • نوار چسب بسته بندی
  • قیچی
  • ماژیک

شیوه صحیح بسته بندی

در مرحله اول باید از جعبه مناسبی برای جا دادن ظروف خود بهره ببرید. هر گونه جعبه مقوایی بزرگ به شرط آن که محکم باشد و فشار را تحمل کند گزینه مناسبی است. مطمئن شوید که جعبه ها فرسوده و قدیمی نیستند و درهایشان به راحتی و باز و بسته می شوند. برای تهیه این جعبه ها می توانید به سوپر مارکت های محله خود مراجعه کنید اما برای استفاده از جعبه ها، از سلامت و استحکام آن ها اطمینان به عمل بیاورید. در مرحله بعد، به منظور حفاظت از ضربه، از چند روزنامه بهره ببرید. آنها را مچاله نموده و کف جعبه قرار دهید. دقت داشته باشید که کف جعبه را با ورقه های روزنامه پر نکنید و حتما آنها را به صورت مچاله شده کف جعبه قرار دهید چرا که روزنامه مچاله شده به صورت یک ضربه گیر عمل نموده و از خسارات احتمالی جلوگیری می نماید. در هنگام استفاده از روزنامه دقت داشته باشید که ظروف خود را به گونه ای قرار دهید تا جوهر روزنامه باعث ایجاد لکه روی ظروف شما نگردد.

در مرحله بعد، برای بسته بندی بشقاب های خود بشقاب مورد نظر را در وسط کاغذ بسته بندی یا همان روزنامه قرار دهید و توسط چند روزنامه دیگر آن را به خوبی بپوشانید و سپس بشقاب دیگری را روی آن قرار داده و دوباره توسط روزنامه آن را خوب بپوشانید. سعی کنید همواره بیش از یک روزنامه برای پوشاندن بشقاب ها بهره ببرید تا بشقاب ها از حفاظت بهتری بهره گیرند. زمانی که 3 تا 4 بشقاب را به این شکل با روزنامه پوشاندید آنها را از طریق چسب بسته بندی به هم بچسبانید تا از فضای خالی احتمالی بین آنها جلوگیری نموده و مانع خسارت احتمالی شوید. به صورت مشابه، تمام بشقاب های خود را به این گونه بسته بندی کنید و آنها را در جعبه های تهیه شده قرار دهید. این نوع بسته بندی مناسب تمامی بشقاب ها با سایز های متفاوت می باشد.

برای بسته بندی فنجان ها، فنجان مورد نظر را در میان روزنامه قرار دهید و تمام گوشه های روزنامه را به داخل فنجان برگردانید و فنجان بعدی را به همین شکل داخل فنجان قبلی قرار دهید و با روزنامه بپوشانید.

برای بسته بندی لیوان ها باید هر کدام از آنها را روی یک لبه روزنامه قرار داده و تا لبه دیگر آن، لیوان را بغلتانید تا روزنامه دور تا دور لیوان را بپوشاند.قسمت های دیگر را به داخل لیوان برگردانید. این کار را میتوانید برای بسته بندی گلدان ها و یا بطری های شیشه ای نیز انجام دهید و اگر ظرف هایتان گران قیمت هستند از تعداد روزنامه های بیشتری برای پوشاندن آنها بهره ببرید. همچنین میتوانید از جعبه هایی بهره ببرید که مخصوص بسته بندی لیوان ها هستند و از قسمت های متفاوتی تشکیل شده اند تا از برخورد لیوان ها با یکدیگر جلوگیری نمایند.

همچنین تمام وسایل آشپزی به ویژه اگر جنس شیشه ای داشته باشند و یا شکستنی باشند را نیز میتوان از طریق چندین روزنامه به همان شیوه ذکر شده بسته بندی کرد. تنها به خاطر داشته باشید که در مصرف روزنامه برای بسته بندی وسایل خود صرفه جویی نکنید چرا که هر چه بیشتر از روزنامه ها بهره ببرید ایمنی ظرف هایتان بیشتر میگردد. ظروف هایی نظیر قاشق، چنگال و چاقو را نیز میتوان به صورت دسته ای و چند تایی با هم از طریق روزنامه بسته بندی کرد و برای صرفه جویی در فضای موجود میتوان آنها را پس از بسته بندی درون ظرفی بزرگ قرار داد.

برای بسته بندی ظروف در دار به مانند قابلمه ها ، ابتدا بدنه آنها را با روزنامه بسته بندی کنید و سپس درب آنها را به صورت وارونه روی آن قرار دهید و دوباره با روزنامه آن ها را بپوشانید. توجه داشته باشید که برای قرار دادن این گونه ظروف، آنها را پس از بسته بندی از پهلو داخع جعبه قرار دهید.

همچنین برای بسته بندی ظروفی مانند آبمیوه گیری، مخلوط کن و دیگر وسایل، ابتدا قسمت های آنها را از هم جدا نموده و هر قسمت را جداگانه از طریق روزنامه بسته بندی کنید و توجه داشته باشید که اگر این وسایل شیشه ای بودند، داخل آنها روزنامه مچاله شده قرار دهید.

تمام اجسام و ظروف محکم و نشکستنی را در کف جعبه قرار دهید و بشقاب ها را به صورتی که روی لبه خود قرار گیرند در جعبه جاسازی کنید. این کار باعث می گردد تا آنها کمتر مستعد آسیب پذیری باشند. همچنین لیوان ها، فنجان ها و ظروف شیشه ای را در سطح بالایی جعبه قرار دهید تا ظروف دیگری روی آنها نباشد چرا که این گونه ظروف در صورت تحمیل فشار آسیب پذیر بوده و صدمه می بینند. در آخر، هر جای جعبه که جا بود را از محافظ های حباب دار پر کنید.

زمانی که همه چیز را درون جعبه قرار دادید، روی وسایل را مانند کف جعبه از روزنامه های مچاله شده پر کنید و در جعبه را ببندید و توسط چسب بسته بندی محکم جعبه را ببندید. جعبه را با وسایل زیاد پر نکنید چراکه احتمال آسیب پذیری آنها افزایش می یابد و به مقداری وسایل خود را درون جعبه قرار دهید تا بین آنها فضای خالی وجود داشته باشد تا آن فضا ها را با محافظ های حباب دار پر کنید. از طریق ماژیک تمام سطح جعبه را با علائم شنماینده و شکستنی علامت گذاری کنید و سروته بودن جعبه را نیز با فلش نمایان کنید. همچنین اگر تعداد زیادی جعبه دارید می توانید با ماژیک روی آنها ذکر کنید که هر یک شامل چه اجسامی هستند. این کار به شما یاری می نماید تا در زمان باز کردن جعبه ها، جعبه مورد نظر را راحت تر پیدا کنید و باز کردن جعبه ها برایتان آسان تر می گردد.

با برنامه ریزی می توانید بدون زحمت زیاد، فرآیند بسته بندی ظروف خود را به خاتمه برسانید. همچنین رعایت نکات ذکر شده در بالا، تجربه بسته بندی بدون دردسر را برای شما تضمین خواهد نمود و به این شکل شما به راحتی می توانید وسایل کوچک را خودتان بسته بندی کنید و برای وسایل بزرگتر و حمل و نقل آنها از شرکت های بسته بندی بهره ببرید.

منبع: buzzle

رپورتاژ آگهی: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: کجارو
انتشار: 10 مهر 1400 بروزرسانی: 10 مهر 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 8508

به "نکاتی برای بسته بندی ظروف شکستنی پیش از اسباب کشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکاتی برای بسته بندی ظروف شکستنی پیش از اسباب کشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید