نحوه اخذ ویزای آذربایجان

به گزارش کنفرانس هکا، نحوه اخذ ویزای آذربایجان

در این مقاله از وب سایت مجله گردشگری خبرنگاران درباره نحوه اخذ ویزای آذربایجان ،سخن خواهیم گفت.

نحوه اخذ ویزای آذربایجان

بلیط هواپیما در طاهاگشت

آذربایجان، نام سرزمینی جغرافیایی در انتهای شمال غربی ایران است که آن را آذر، آذرباد، آذربادگان، آذرباذگان، آذربایگان، آذربیجان و اَذْرَبیجان نیز نامیده اند.

این سرزمین از شمال به رود ارس، جمهوری آذربایجان و ارمنستان، از جنوب به استان های کردستان و زنجان، از شرق به استان گیلان و دریای خزر و از غرب به ترکیه و عراق محدود شده است و شامل 3 استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل است.

در گذشته، آذربایجان به سرزمینی گفته می شده که از شمال به اران، از جنوب غرب به آشور، و از غرب به ارمنستان و ترکیه محدود می شده و پایتخت آن شهر گنجک در تخت سلیمان در نزدیکی تکاب بوده که اعراب آن را کزنا و یونانیان گازا می نامیده اند.

سالانه تعداد بسیاری از شهروندان ایرانی به ویژه در ایام تعطیلات برای سفر به کشور آذربایجان به صورت شخصی (مراجعه حضوری یا آنلاین) یا به وسیله آژانس های مسافرتی اقدام به دریافت ویزا می نمایند. البته این درخواست ها محدود به ویزای توریستی نبوده و تعدادی نیز مربوط بهویزای تجاری، ترانزیت و… است.

انواع ویزای آذربایجان و مدت صدور آن ها

برای اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت که قصد سفر به جمهوری آذربایجان را دارند 2 نوع ویزا صادر می گردد. شرایط صدور هر یک از آن ها از ویزاها به توضیح ذیل است؛

ویزای عادی

مدت اعتبار این نوع ویزا برای یک بار ورود و خروج 90 روز از تاریخ صدور است. چنانچه هدف اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت از سفر به جمهوری آذربایجان یکی از موارد زیر باشد، ویزا از نوع عادی برای آنان صادر خواهد شد:

  • تجارت
  • علمی و آموزشی
  • اشتغال
  • گردشگری
  • فرهنگ و ورزش
  • اهداف انسان محبت آمیز
  • ملاقات با بستگان
  • درمان

البته ویزای عادی صرف نظر از نوع آن به به دو صورت صادر می گردد:

ویزای یکبار ورود : صاحبان این ویزا در طول مدت فوق تنها یک بار می توانند به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

ویزای کثیرالورود : مدت اعتبار این نوع ویزا از زمان صدور حداکثر تا 2 سال است. صاحبان این ویزا می توانند در طول مدت اعتبار آن به دفعات به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

نکته: مدت اقامتی که در ویزا درج شده تنها در طول دوره اعتبار ویزا قابل استفاده است و چنانچه در این دوره استفاده ای از آن نگردد، ویزا از درجه اعتبار ساقط می گردد. همچنین، این ویزا را می توان به شکل لیبل (مراجعه حضوری به سفارت) یا آنلاین (آسان ویزا) دریافت کرد. برای افرادی که در چارچوب مأموریت های رسمی دولتی به جمهوری آذربایجان سفر می نمایند، ویزای ورود دیپلماتیک و یا خدمت صادر می گردد.

ویزای ترانزیت یک/ دو بار ورود

این نوع ویزا برای اتباع خارجی صادر می گردد که برای رسیدن به کشوری ثالث قصد عبور از اراضی جمهوری آذربایجان را دارند. مدت اعتبار ویزای ترانزیت از تاریخ صدور حداکثر تا 30 روز و مدت مجاز اقامت در کشور حداکثر تا 5 روز معین می گردد. مدت اعتبار و اقامت ویزای ترانزیت با در نظر داشتن نوع وسیله نقلیه اعم از زمینی، هوایی، دریایی، ریلی و سایر وسایل نقلیه و راستا مورد استفاده در عبور از کشور و زمان مورد احتیاج برای طی آن راستا معین خواهد شد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای آذربایجان

مطابق ماده 36 قانون مهاجرت جمهوری آذربایجان، ارائه مدارک زیر برای دریافت ویزا سفر الزامی است:

1) فرم پرشده تقاضای ویزا، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی

2) اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار یا مدرک عبور از مرز و کپی از صفحه های اصلی آن ها (گذرنامه کلیه متقاضیان در هنگام ارائه درخواست باید دارای اعتبار حداقل 6 ماهه باشد، زیرا در غیر این صورت تضمینی برای صدور ویزا وجود ندارد).

3) دو قطعه عکس 4*3 رنگی با زمینه سفید

4) کپی گواهی بیمه پزشکی (در صورتی که طرف دعوت نماینده انجام معالجات پزشکی را به عهده نگرفته باشد)

5) فیش واریزی هزینه صدور ویزا

6) فرم پرشده دعوت از اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی و یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمانهای غیردولتی)، و یا مدرکی که هدف از سفر را ثابت کند. (برای ویزاهای ترانزیت، گردشگری و سفرهای رسمی و انفرادی، احتیاجی به ارائه این مدارک وجود ندارد).

7) صدور ویزا برای اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت که کمتر از 18 سال سن داشته ولی با گذرنامه جداگانه و بدون همراهی والدین و یا نمایندگان قانونی آن ها سفر می نمایند، منوط به ارائه کپی گواهی تولد، همچنین کپی اجازه رسمی والدین و یا نمایندگان قانونی آن ها و مدارک شناسایی است و کلیه این مدارک باید به تایید دفتر اسناد رسمی رسیده باشد.

هزینه صدور انواع ویزای آذربایجان

بهای ویزاهای آذربایجان با توجه به کشور محل اقامت و نیز مدت اقامت در خاک آذربایجان متغیر است. در حال حاضر، هزینه صدور ویزا توسط سفارت برای شهروندان ایرانی برای ویزاهای ترانزیت و یک بار ورود 20 دلار و برای ویزاهای چند بار ورود 350 دلار است.

ویزای آنلاین آذربایجان (آسان ویزا)

دولت آذربایجان ضمن صدور ویزای شهروندان خارجی در سفارتخانه ها و کنسولگری های خود در خاک کشورهای دیگر به صورت حضوری، از دهم ژانویه سال 2017 اقدام به صدور ویزای آنلاین به وسیله سیستم آسان ویزا (ASAN Visa) نموده است. در این رابطه، جمهوری اسلامی ایراننیز در فهرست کشورهایی واقع شده است که به اتباع آن ها ویزای الکترونیکی داده می گردد. برای تهیه این ویزا کافی است تا ابتدا اسکن گذرنامه (دارای اعتبار حداقل شش ماهه) را تهیه نموده و به وب سایت آسان ویزا مراجعه و ثبت نام کنید. امکان پرداخت هزینه ویزا (24 دلار) به صورت آنلاین میسر است. این ویزا در مدت یک تا سه روز کاری صادر می گردد و تا مدت 90 روز اعتبار دارد؛ البته دارندگان این ویزا مانند ویزای لیبل عادی نمی توانند بیشتر از سی روز در خاک آذربایجان اقامت داشته باشند.

سفارتخانه و کنسولگری های آذربایجان در ایران

سفارت جمهوری آذربایجان

تهران، پاسداران، خیابان نیستان سوم، کوچه راستوان، پلاک 16، کدپستی: 1944965114

تلفن: 5-22559553 (021) / نمابر: 22558183 (021)

کنسولگری سفارت در تهران

تهران، نیاوران، خیابان شهید پورابتهاج، خیابان خداوردی، کوچه سیزدهم غربی، نبش کوچه شیرافکن، پلاک 5

تلفن: 22291144(021) / آدرس پست الکترونیکی: [email protected]

ساعت پذیرش برای اخذ ویزا: شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 صبح تا 12:30 ظهر

کنسولگری تبریز

تبریز، بلوار ولیعصر، خیابان عارف، پلاک 9 / تلفن: 33334803 (041)

لمینت دندان کامپوزیت دندان ایمپلنت

آموزشگاه ما: آموزش باید برای همه در دسترس باشد

منبع: تاپ تراول
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 10129

به "نحوه اخذ ویزای آذربایجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نحوه اخذ ویزای آذربایجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید