ممنوعیت چاپ انتها نامه ها سالانه چند صنوبر را نجات می دهد؟

به گزارش کنفرانس هکا، معاون وزیر علوم گفت: ممنوعیت چاپ انتها نامه ها یعنی جلوگیری از قطع سالانه حداقل 5 هزار درخت صنوبر 10 ساله از جنگل های موجود.

ممنوعیت چاپ انتها نامه ها سالانه چند صنوبر را نجات می دهد؟

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت علوم، محمدتقی نظرپور معاون اداری، اقتصادی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد ممنوعیت چاپ انتها نامه ها و گزارش های علمی توسط دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، گفت: این اقدام به صرفه جویی اقتصادی و کاهش وابستگی کشور به ارز به ویژه در شرایط تحریم یاری شایانی می نماید.

نظرپور به اهمیت این موضوع در یاری به حفظ محیط زیست اشاره نمود و گفت: چنانچه تعداد تقریبی سالانه انتها نامه های کشور حدود 200 هزار عدد و تعداد صفحات هر انتها نامه به طور متوسط 100 صفحه و در پنج نسخه تکثیر گردد؛ با حذف کاغذی این انتها نامه ها، حداقل یکصد میلیون ورق کاغذ A4 صرفه جویی خواهد شد.

وی توضیح داد: این اقدام یعنی جلوگیری از قطع سالانه حداقل 5 هزار درخت صنوبر 10 ساله از جنگل های موجود، ضمن اینکه این اقدام به صرفه جویی اقتصادی، کاهش وابستگی کشور به ارز به ویژه در شرایط تحریم و همچنین به کاهش فضاهای فیزیکی مورد احتیاج برای نگهداری آنها در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نیز یاری شایانی خواهد نمود.

دبیر کمیته مدیریت سبز وزارت علوم به پیشگامی دانشگاه ها و مؤسسات پژوهش و فناوری در این زمینه اشاره نمود و گفت: این اقدام به همراه سایر اقدام هایی که مؤسسات آموزش عالی در چند سال گذشته در حوزه مدیریت سبز انجام داده اند بسیار با اهمیت است و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی باید حذف تدریجی ظروف پلاستیکی و یک بار مصرف را نیز شروع نمایند.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 4058

به "ممنوعیت چاپ انتها نامه ها سالانه چند صنوبر را نجات می دهد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ممنوعیت چاپ انتها نامه ها سالانه چند صنوبر را نجات می دهد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید