عطر و طعمی که در ذهن می ماند

به گزارش کنفرانس هکا، سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته ای از سالاد اولویه است.

عطر و طعمی که در ذهن می ماند

به گزارش خبرنگاران، سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته ای از سالاد اولویه است. با این تفاوت که طعم و عطرش چندین برابر بهتر و جذاب تر است.

عطر پیازچه آنقدر جذاب است که کل غذا را تحت تاثیر خودش قرار می دهد و طعم جذابی را خلق می کند.

مواد لازم برای سالاد پیازچه:

سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: 3 لیوان

سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده: 2 لیوان

خیارشور نگینی خرد شده: 1 لیوان

پیازچه نگینی خرد شده: 1 لیوان

شوید خرد شده: سه چهارم لیوان

ماست خامه ای: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت سالاد پیازچه:

1. ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.

2. برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

3. سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.

فوت و فن ها:

- می توانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.

- به جای سینه مرغ می توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده استفاده کنید.

- وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می شود تا سس بیشتری مصرف کنید.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 خرداد 1400 بروزرسانی: 24 خرداد 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 12690

به "عطر و طعمی که در ذهن می ماند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عطر و طعمی که در ذهن می ماند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید