طرز تهیه چیز کیک با ژله خوشمزه به آسانی آب خوردن

به گزارش کنفرانس هکا، چیزکیک یکی از خوشمزه ترین و در عین حال ساده ترین دسرهایی است که بدون فر در منزل می توانید آن را برای خود و عزیزان تان درست کنید. پایه اصلی این دسر خوشمزه معمولا پنیر خامه ای، ژله، بیسکویت یا کیک اسفنجی ساده است. این دسر با دستورها و روش های متفاوتی تهیه می گردد و به آسانی می تواند به میز پذیرایی تان جلوه دیگری ببخشد. در مطالب قبلی به طرز تهیه چیزکیک یخچالی با بیسکویت که از آسان ترین آن ها به شمار میرود، اشاره نموده ایم حتما آن را بخوانید. طرز تهیه چیز کیک با ژله را در ادامه بخوانید تا به آسانی آب خوردن آن را هم درست کنید.

طرز تهیه چیز کیک با ژله خوشمزه به آسانی آب خوردن

مواد لازم برای تهیه چیز کیک با ژله

  • پنیر خامه ای 250 گرم
  • خامه غلیظ شده 250 میلی لیتر
  • بیسکویت خردشده 100 گرم
  • کره ذوب شده 100 گرم
  • شکر 75 گرم
  • آب جوش 30 میلی لیتر
  • پودر ژلاتین دو و یک دوم قاشق چای خوری
  • ژله با طعم توت فرنگی 2 بسته 85 گرمی

طرز تهیه چیز کیک با ژله

1. مخلوط بیسکویت و کره را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه چیزکیک با ژله باید بیسکویت ها را حسابی خرد کنید. برای خرد کردن بیسکویت ها از غذاساز یا گوشت کوب می توانید یاری بگیرید. شما باید بیسکویت ها را داخل پلاستیک های زیپ دار یا یک کاسه بریزید و با یاری گوشت کوب خردشان کنید. حال کف قالب کمربندی 20 سانتی متری خود را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس پایه و کناره های قالب تان را کمی چرب کنید. بیسکویت های خرد شده را به همراه کره آب شده داخل یک کاسه بریزید و خوب با یک یکدیگر مخلوط شان کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید. با گوشت کوب روی آن بزنید تا حسابی فشرده گردد. در خاتمه قالب را برای یک ساعت در داخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. پیشنهاد ما به شما در فصل زمستان درست کردن چیز کیک خرمالو است که یک دسر خاص به شمار میرود.

2. ژلاتین را آماده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه چیزکیک با ژله باید در یک کاسه ژلاتین و آب جوش را مدام هم بزنید تا پودر ژلاتین حل گردد. در روشی دیگر می توان کاسه را روی دمای کتری یا سماور بگذارید تا به روش بن ماری حل گردد. حال به سراغ دیگر مراحل تهیه چیزکیک خوشمزه تان بروید. اگر زمان کافی برای درست کردن چیزکیک ندارید حتما چیزکیک یخچالی را برای خود درست کنید.

3. مخلوط چیزکیک را آماده کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه چیز کیک با ژله باید با یاری یک هم زن برقی خامه، پنیرخامه ای و شکر را حسابی مخلوط کنید تا فرم بگیرد. در ادامه آشپزی مخلوط ژلاتین را هم داخل کاسه بریزد و آن را هم بزنید. مخلوط چیزکیک تان باید یک دست باشد. حال قالب را از یخچال بیرون بیاورید و با قاشق مخلوط پنیری چیزکیک را روی آن بریزید. مجدد قالب را برای دو ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. چیزکیک انار هم می تواند پیشنهاد خوبی برای پذیرایی از میهمان هایتان در زمستان باشد.

4. ژله را آماده کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه چیز کیک با ژله ، به دلخواه خود یکی از طعم ها را آماده کنید. پودر ژله ها را با دو لیوان آب سرد مخلوط کنید. به ژله تان زمان دهید تا خنک شوند. حال با استفاده از یک قاشق بزگ یا ملاقه به آرامی ژله را روی فیلینگ تان بریزید. چیزکیک را برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. برای زیبایی بیشتر چیزکیک تان می توانید موز یا توت فرنگی خرد نموده و روی فیلینگ قرار دهید. سپس ژله را به آرامی روی آن بریزید. بعد از دو ساعت قالب را بیرون بیاورید و کمربند آن را باز کنید. سپس در بشقاب سرو قرار دهید و با خرده میوه آن را تزئین کنید. چیزکیک ژله ای تان را می توانید همراه با یک فنجان قهوه یونانی نوش جان کنید.

نکات تکمیلی تهیه چیز کیک ژله ای

چیزکیک یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که بدون فر و با کم ترین مواد می توان برای میهمانی ها آماده کرد. برای پذیرایی بهتر از عزیزان تان، دانستن نکات زیر در رابطه با تهیه چیز کیک ژله ای لازم است.

تزئین چیز کیک

شما با برش های میوه، خامه، سس شکلاتی، ژله خرده شیشه یا ترافل با توجه به سلیقه تان به راحتی می توانید چیزکیک تان را تزئین کنید. برای حفظ زیبایی ظاهری چیزکیک تان، ژله را باید در چند مرحله و به آرامی روی آن بریزید تا هم میوه ها تکان نخورند و هم بافت پنیری آن به داخل فرو نرود.

تاریخچه چیز کیک

ردپای چیزکیک را می توان در فرهنگ یونان و جزیره ساموس دید که با آن پنیرهای خوشمزه و گندم شان کیک پنیری درست می کردند. یونانی های باستان کیک پنیری را برای سرو در عروسی ها و پذیرایی از ورزشکاران المپیکی می پختند. رومی ها با فتح یونان، دستور چیزکیک را یک غنیمت بزرگ به حساب آوردند و به تمام نقاط اروپا پخش کردند.

پنیر چیز کیک ژله ای

برترین پنیری که می توان در تهیه چیز کیک با ژله به کار برد، پنیر خامه ای، پنیر لبنه یا ماسکارپونه است که عطر و طعم فوق العاده ای به کیک تان می دهد. برای بافت بهتر دسرتان، پنیر خامه ای را باید آن قدر بزنید تا یک دست گردد. برای جلوگیری از سفت و گلوله گلوله شدن پنیر خامه ای تان حتما قبل از استفاده آن را به دمای محیط برسانید.

استفاده از قالب کمربندی

قالب کمربندی مهم ترین وسیله ای است که در طرز تهیه چیزکیک یخچالی به آن احتیاج دارید. قبل از استفاده از قالب کمربندی باید آن را کمی چرب کنید و کاغذروغنی یا پلاستیک کف آن را بپوشانید تا چیزکیک به راحتی جدا شده و به قالب نچسبد.

بیسکویت چیزکیک

پایه چیزکیک معمولا کیک اسفنجی یا بیسکویت است که در صورت استفاده از بیسکویت باید از بیسکویت ساقه طلایی، پتی بور ساده یا شکلاتی بهره ببرید.

برش چیز کیک ژله ای

برترین ابزار برای برش چیز کیک با ژله، چاقوی داغ است. به کار بردن چاقوی داغ برای برش چیز کیک از خرد شدن آن جلوگیری می نماید. پیشنهاد ما به شما قرار دادن یک دستمال کاغذی کنارتان است تا با هر برش، چاقو را تمیز کنید تا خرده های برش قبلی به آن نچسبند.

نگه داری چیز کیک ژله ای

به جای مانده چیز کیک خود را باید در یک ظرف دربسته قرار دهید و در مدت یک هفته آن را مصرف کنید. اگر آن را در فریزر می خواهید نگه دارید تنها باید چیزکیک را بدون ژله اش سلفون بپیچید. شما با این کار آن را تا سه ماه می توانید نگه دارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 2 بهمن 1402 بروزرسانی: 2 بهمن 1402 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 14431

به "طرز تهیه چیز کیک با ژله خوشمزه به آسانی آب خوردن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیز کیک با ژله خوشمزه به آسانی آب خوردن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید