طرز تهیه دلمه بادمجان
به گزارش کنفرانس هکا، دلمه بادمجان حصیری یک پیشنهاد عالی و مناسب برای کسانی است که به دنبال غذای سبک برای وعده شام هستند.

دلمه بادمجان حصیری یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ ایرانی و طرز تهیه آن متنوع است. می توانید درون بادمجان را با پیاز داغ آماده، کشک و گردو خرد شده پر نموده یا از مخلوط گوشت و سبزیجات بهره ببرید. خبرنگاران را با طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری ورق بزنید.
مواد لازم
- بادمجان: 6 عدد (هنگام خرید بادمجان، آن را فشار دهید. اگر بادمجان نرم و پنبه ای باشد یعنی از نوع بادمجان تخم دار نیست و برای طبخ مناسب است.)
- پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط
- برنج آبکش شده: 1 پیمانه
- گوشت چرخ نموده گوساله: 200 گرم
- روغن: به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه: به میزان لازم
- سبزی معطر خشک: 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه، گوجه و قارچ: برای تزیین
- پنیر موزرلای رنده شده: 1پیمانه
طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری
- بادمجان ها را از قبل پوست گرفته و داخل آب و نمک بریزید تا برای نیم ساعت بماند. بعد از نیم ساعت بادمجان ها را از داخل آب خارج نموده و به شکل ورقه های نازک برش بزنید و سرخ کنید. پس از اینکه دو طرف بادمجان ها طلایی شد آنها را از تابه خارج نموده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته گردد.
- قارچ ها را به شکل ورقه ای برش زده و در همان تابه بریزید و تفت دهید. قارچ ها را از تابه خارج نموده و پیاز را در همان تابه بریزید و تفت دهید تا سبک گردد. سپس گوشت را افزوده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سرخ گردد.
- در ادامه ادویه ها را افزوده و مواد را زیر و رو کنید تا به خوبی یکدست گردد. برنج آبکش شده را به تابه افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید. در ادامه رب را افزوده در گوشه ای از تابه تفت دهید و با سایر مواد مخلوط کنید. در نهایت سبزی خشک را بریزید و برای چند ثانیه تفت دهید.
- دو ورق بادمجان را به شکل بعلاوه داخل یک بشقاب قرار داده و وسط آن یک قاشق از مواد دلمه قرار دهید و بادمجان را روی آن برگردانید و یک عدد خلال دندان را به شکل عمودی داخل آن فرو کنید. دلمه ها را به همین شکل آماده نموده و داخل سینی بچینید.
- فلفل دلمه ای و گوجه را به شکل مربع های یک اندازه و به تعداد دلمه ها برش بزنید. روی خلال دندان هایی که از دلمه بیرون زده یک برش فلفل دلمه، یک برش قارچ و یک برش گوجه قرار دهید. در آخر روی دلمه ها پنیر رنده شده بپاشید و برای 10 تا 15 دقیقه در طبقه پایین فری که با دمای 150 تا 200 درجه گرم شده بپزید.
- بعد از این مدت ، دلمه ها را به طبقه بالای فر انتقال داده و برای چند دقیقه دیگر بپزید در حدی که پنیر طلایی گردد. دلمه ها را از فر خارج نموده و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و یا شام سبک میل کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع پلو طرز تهیه استانبولی پلو را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتابیست آمار: آشنایی با علم آمار و ریاضیات
انتشار: 23 مرداد 1400
بروزرسانی: 23 مرداد 1400
گردآورنده: hecaconf.ir
شناسه مطلب: 12206
به "طرز تهیه دلمه بادمجان" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه بادمجان"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید