طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان به سبک سنتی
به گزارش کنفرانس هکا، طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان رو اگر بلد باشید، می تونید یک غذای سنتی و خیلی خوشمزه رو به راحتی تو خونه درست کنید. این غذا، با عدس و بادمجان که هر کدوم به تنهایی مزایای زیادی دارن، تهیه می شه و وقتی با هم ترکیب بشن، یه وعده غذایی مغذی و پرانرژی رو براتون فراهم می کنن. نکته جالب اینه که مواد اولیه اش همواره دم دست هستن و نیازی به تهیه مواد عجیب و غریب ندارید. برای گیاه خواران هم که عالیه. خلاصه اینکه، اگه دنبال یه شام یا ناهار سبک و در عین حال سیرکننده هستید، این خوراک می تونه انتخاب خوبی باشه.
برای تهیه خوراک عدس و بادمجان به سبک خانگی و سنتی، ابتدا پیازها را نگینی خرد نموده و در روغن زیتون تفت دهید. تخم گشنیز را اضافه کنید تا عطر آن با پیاز ترکیب گردد. بادمجان ها را کبابی نموده، پوست بگیرید و کوبیده و سپس به پیاز داغ اضافه کنید. عدس پخته، نمک، فلفل و سبزی های معطر را بیفزایید و همه چیز را خوب تفت دهید. پس از خنک شدن، ماست را اضافه نموده و خوراک را نوش جان کنید.
طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان
مرحله 1: تفت دادن پیاز
پیازها رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. بعد یک قاشق روغن زیتون رو تو یک تابه داغ کنید و پیازها رو توش تفت بدید تا طلایی و نرم شن. حالا یک قاشق تخم گشنیز اضافه کنید تا عطرش توی فضای آشپزخونه پخش شه.
مرحله 2: آماده سازی بادمجان
بادمجان ها رو با پوست روی شعله گاز بذارید تا پوستشون کبابی و چروک بشه. بعد از اینکه خوب کبابی شدن، کنار بذاریدشون تا خنک بشن.
مرحله 3: کوبیدن بادمجان
وقتی بادمجان ها خنک شدن، پوستشون رو بگیرید و با گوشت کوب یا چنگال له شون کنید، توجه کنید که احتیاج نیست خیلی له بشن و بافتشون کاملا از بین بره.
مرحله 4: ترکیب بادمجان و پیاز
بادمجان های کوبیده شده رو به تابه ای که پیاز تفت داده شده توش هست اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت بدید تا بادمجان ها هم طعم بگیرن.
مرحله 5: اضافه کردن عدس
عدس پخته رو به مخلوط بادمجان و پیاز اضافه کنید. حالا نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک و ریحان بنفش خشک رو هم اضافه کنید و خوب همه چیز رو با هم مخلوط کنید.
مرحله 6: خاموش کردن حرارت
وقتی همه مواد با هم خوب تفت داده شدن، حرارت رو خاموش کنید و بذارید خوراک کمی خنک بشه.
مرحله 7: اضافه کردن ماست
بعد از اینکه خوراک کمی خنک شد، یک پیمانه ماست پرچرب رو بهش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ماست با بقیه مواد خوب ترکیب بشه.
مرحله 8: آماده سرو
حالا خوراک عدس و بادمجان شما آماده ست. می تونید اون رو توی بشقاب بریزید و نوش جان کنید. این غذا هم مقویه هم خوشمزه.
منبع: گردشبان