طرز تهیه املت شاپوری مجلسی و خوشمزه

به گزارش کنفرانس هکا، املت شاپوری یا همان املت لوبیا شاپوری یکی از غذا های خوشمزه شمالی است که نام آن را میتوان در فهرست املت نو و صبحانه مقوی قرار داد.

طرز تهیه املت شاپوری مجلسی و خوشمزه

املت شاپوری یکی از انواع غذا های شمالی است که بسیاری آن را با عنوان املت لوبیا شاپوری می شناسند و یک املت تازه با طعمی فوق العاده است که از آن به عنوان صبحانه مقوی یاد می گردد. این یک املت متفاوت خوشمزه را مثل بقیه املت های قهوه خانه ای و رستورانی می توان با تخم مرغ و چند ماده اولیه ساده تهیه کرد. این غذای ساده و سریع، جزو غذا های سنتی ایرانی می باشدکه طرز تهیه آن را در ادامه می خوانید.

طرز تهیه املت شاهپوری رشت با کنسور لوبیا

مرحله اول:

ابتدا باید کنسرو لوبیا خود را آماده کنید شما می توانید از خوراک لوبیا خانگی نیز بهره ببرید این کار بسته به نوع ذائقه و وقت شما دارد.

مرحله دوم:

در این مرحله از پخت املت شاپوری داخل یک تابه مناسب کره را روی حرارت ملایم آب کنید.

مرحله سوم:

رب گوجه فرنگی را نیز به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد.

مرحله چهارم:

ادویه های املت شمالی را به همراه آب نارنج یا لیمو تازه به رب اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله پنجم:

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با یاری هم زن آن را هم بزنید سپس به رب اضافه کنید و هم بزنید تا املت شما بپزد می توانید از میزان نعنا خشک نیز در این مرحله بهره ببرید.

مرحله ششم:

زرده و سفید که کمی پختند به یک سمت ظرف ببرید سپس کنسرو آماده لوبیا را در طرف دیگر ظرف خالی کنید. املت شاپوری خوشمزه شما حاضر است.

منبع: گردشبان
انتشار: 30 شهریور 1402 بروزرسانی: 30 شهریور 1402 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 14122

به "طرز تهیه املت شاپوری مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت شاپوری مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید