طرز تهیه املت شاپوری مجلسی و خوشمزه
به گزارش کنفرانس هکا، املت شاپوری یا همان املت لوبیا شاپوری یکی از غذا های خوشمزه شمالی است که نام آن را میتوان در فهرست املت نو و صبحانه مقوی قرار داد.

املت شاپوری یکی از انواع غذا های شمالی است که بسیاری آن را با عنوان املت لوبیا شاپوری می شناسند و یک املت تازه با طعمی فوق العاده است که از آن به عنوان صبحانه مقوی یاد می گردد. این یک املت متفاوت خوشمزه را مثل بقیه املت های قهوه خانه ای و رستورانی می توان با تخم مرغ و چند ماده اولیه ساده تهیه کرد. این غذای ساده و سریع، جزو غذا های سنتی ایرانی می باشدکه طرز تهیه آن را در ادامه می خوانید.
طرز تهیه املت شاهپوری رشت با کنسور لوبیا
مرحله اول:
ابتدا باید کنسرو لوبیا خود را آماده کنید شما می توانید از خوراک لوبیا خانگی نیز بهره ببرید این کار بسته به نوع ذائقه و وقت شما دارد.
مرحله دوم:
در این مرحله از پخت املت شاپوری داخل یک تابه مناسب کره را روی حرارت ملایم آب کنید.
مرحله سوم:
رب گوجه فرنگی را نیز به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد.
مرحله چهارم:
ادویه های املت شمالی را به همراه آب نارنج یا لیمو تازه به رب اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله پنجم:
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با یاری هم زن آن را هم بزنید سپس به رب اضافه کنید و هم بزنید تا املت شما بپزد می توانید از میزان نعنا خشک نیز در این مرحله بهره ببرید.
مرحله ششم:
زرده و سفید که کمی پختند به یک سمت ظرف ببرید سپس کنسرو آماده لوبیا را در طرف دیگر ظرف خالی کنید. املت شاپوری خوشمزه شما حاضر است.
منبع: گردشبان