بروجردی: ایران بیدی نیست که با بادهایی همچون اجلاس لهستان بلرزد
به گزارش کنفرانس هکا، یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی هدف آمریکا از برگزاری اجلاس ضد ایرانی در لهستان را ترویج فضای ایران هراسی و افزایش فشار بر جمهوری اسلامی ایران دانست و در عین حال تاکید نمود که این اجلاس هیچ نتیجه ای در برنخواهد داشت و ایران بیدی نیست که با این بادها بلرزد.

علاءالدین بروجردی در گفت وگو با خبرنگاران، با اشاره به برگزاری اجلاس ضد ایرانی در لهستان، اظهار کرد: آمریکا با برگزاری این اجلاس به دنبال ابراز مخالفت و افزایش فشار به جمهوری اسلامی ایران و ایجاد فضای ایران هراسی است. آمریکا برای رسیدن به این اهداف از هیچ فرصتی فروگذار نمی کند.
وی با اشاره به انصراف بعضی از کشورها همچون روسیه و فرانسه جهت حضور در این اجلاس، در این باره، گفت : همین رویکرد وزن اجلاس را پایین می آورد. اجلاسی که در نهایت نتیجه ای در بر نخواهد داشت و ایران بیدی نیست که با این بادها بلرزد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خاتمه در واکنش به اظهار نظرات مقامات لهستانی مبنی بر اینکه اجلاس لهستان درباره مسائل منطقه و نه صرفا ایران است، گفت : با توجه به میزبانی لهستان چنین اظهار نظرهایی طبیعی است، چون لهستان می خواهد توجیه گر باشد. پرداختن به موضوعات ضد ایرانی در این اجلاس از همان ابتدا اعلام شده است و با توجه به اینکه آمریکا صحنه گردان است، طبیعی است که ماهیت ضد ایرانی داشته باشد؛ لذا موضع لهستان هیچ چیزی را تغییر نمی دهد.
منبع: خبرگزاری ایسنا