آینده درخشانی برای حوزه فضایی ایران پیش بینی می کنم

به گزارش کنفرانس هکا، طلعت موسی بایف در مصاحبه با خبرنگاران، با بیان اینکه من آینده درخشانی برای حوزه فضایی ایران پیش بینی می کنم، گفت: صرفنظر از اینکه ایران در حوزه فناوری فضایی مورد تحریم واقع شده است اما به طور مستقل و بدون هیچ کمکی به جایگاههای رجحان در فناوری فضایی دست یافته است و ما از این بابت مسرور هستیم.

آینده درخشانی برای حوزه فضایی ایران پیش بینی می کنم

این فضانورد با سابقه کشور قزاقستان، ادامه داد: برای آنکه آینده بهتری برای ایران فراهم گردد، بهتر است که این کشور زمینه همکاری با دولتهایی مانند قزاقستان و روسیه را در حوزه فناوری فضایی فراهم کند تا به نتایج بهتری در این بخش، دست یابد.

رئیس سابق آژانس فضایی قزاقستان در خصوص نحوه همکاری در حوزه فضایی، گفت: ما در پایتخت قزاقستان کارخانه بزرگی از مونثار و ساخت ماهواره بر داریم و امکان طراحی و ساخت ماهواره را نیز در این پایگاه داریم. این مجموعه در حوزه تست های لازم برای پرتاب ماهواره ها نیز با وجود لابراتورهای بزرگ، بسیار پیشرفته عمل می نماید و نسبت به مجموعه های فضایی ژاپن و فرانسه چیزی کم ندارد.

وی اضافه کرد: در این راستا رئیس سازمان فضایی ایران نیز حدود دو هفته پیش در سفری که به قزاقستان داشتند، مذاکراتی با همتای قزاقستانی خود در زمینه همکاریهای فضایی داشتند و ما آینده خوبی را برای همکاری در این حوزه پیش بینی می کنیم.

10az10.ir: 10az10: آگهی رایگان، رپورتاژ رایگان، آگهی بنری ارزان، خرید بک لینک

russiaro.ir: روسیه: سفر به کشور پهناور تزارها، مسکو، سن پطرزبورگ، سوچی و کازان

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 6507

به "آینده درخشانی برای حوزه فضایی ایران پیش بینی می کنم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آینده درخشانی برای حوزه فضایی ایران پیش بینی می کنم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید