آغوز کوکو؛ برترین روش برای تجربه یک غذای ایرانی ناب

به گزارش کنفرانس هکا، طرز تهیه آغوز کوکو، این غذا با ترکیب گردو، سبزی معطر و ادویه جات، طعمی متفاوت و لذت بخش به میز شام شما می افزاید. در اینجا در سایت آموزشی پانا مگ، ما به شما نشان می دهیم که چگونه می توانید این غذای سنتی و خوشمزه را با آسان ترین روش ممکن درست کنید. بیایید برای تهیه این غذای خوش طعم دست به کار شویم.

آغوز کوکو؛ برترین روش برای تجربه یک غذای ایرانی ناب

آغوز کوکو، غذایی سنتی بی نظیر که از ترکیب گردو آسیاب شده، سبزی های معطر، و ادویه جات درست می گردد. این کوکوها پس از سرخ شدن در روغن، در سسی مخصوص از رب گوجه فرنگی، پیاز داغ و سبزی های خرد شده می پزند تا طعم ها به خوبی در آن ها نفوذ کند. نتیجه، غذایی لذیذ و خوش طعمی است که می تواند هر میز غذایی را تبدیل به یک وعده ویژه کند.

مواد لازم

پیاز2 عدد

رب گوجه1 قاشق غذاخوری

آرد گندم2 قاشق غذاخوری

گردو200 گرم

سبزی معطر خرد شده4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ2 عـدد

رب انار1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه آغوز کوکو

مرحله 1: آسیاب کردن گردو

ابتدا گردوها را آسیاب کنید. دقت داشته باشید که گردوها باید به مقدار ای آسیاب شوند که به روغن نیفتند و بافتی نرم و یکدست داشته باشند. این بافت نرم کلیدی برای دستیابی به بافت مطلوب آغوز کوکو در ادامه فرآیند پخت است.

مرحله 2: آماده سازی سبزی های معطر

سبزی های معطر شامل جعفری، چوچاق و وارنبو را خرد کنید. در صورتی که جعفری در دسترس نیست، می توانید فقط از سایر سبزی ها بهره ببرید. این سبزی ها عطر و طعم دلنشینی به کوکو می بخشند.

مرحله 3: تهیه مخلوط گردو و سبزی ها

در یک کاسه بزرگ، گردو آسیاب شده، سه قاشق از سبزی های معطر خرد شده و یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته را اضافه کنید. به این ترکیب، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد گندم را افزوده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله 4: استراحت مخلوط

پس از اینکه مخلوط به خوبی هم زده شد، اجازه دهید ترکیب به مدت نیم ساعت در محیط آشپزخانه استراحت کند. این زمان برای ادغام بهتر طعم ها و جذب بهتر ادویه ها به مواد ضروری است.

مرحله 5: شکل دادن و سرخ کردن کوکوها

پس از استراحت، با دست هایی که کمی به آب زده اید، از مخلوط به مقدار های دلخواه بردارید و به شکل کوکو درآورید، سپس در یک تابه با حرارت نسبتاً کم، کوکوها را قرار دهید و اجازه دهید تا هر دو طرف آن ها به خوبی و تا حد مغز پخت سرخ شوند.

مرحله 6: تهیه پیاز داغ

در حینی که کوکوها در حال پختن هستند، پیاز دیگری را رنده نموده و در یک تابه دیگر با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و نرم گردد.

مرحله 7: اضافه کردن رب و ادویه جات

به پیاز داغ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید. ترکیب را خوب تفت دهید تا رنگ رب گوجه فرنگی باز گردد. در این مرحله، یک قاشق از سبزی های معطر به جای مانده را نیز به ترکیب اضافه کنید.

مرحله 8: اضافه کردن آب و پختن کوکوها در سس

پس از اینکه رب و سبزی ها کمی با هم تفت داده شدند، یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی جوش بزند، سپس کوکوهای سرخ شده را درون این سس قرار دهید و حرارت را به شدت کم کنید. اجازه دهید کوکوها برای حدود بیست دقیقه دیگر در سس بپزند تا طعم ها به خوبی به خرد آن ها برود.

مرحله 9: سرو و نوش جان

پس از اتمام پخت، کوکوها آماده سرو هستند. آن ها را در ظرف مورد نظر خود قرار دهید و اگر دوست داشتید، با کمی سبزی های تازه و نان تازه سرو کنید. حالا زمان آن رسیده است که از طعم بی نظیر و دلچسب آغوز کوکو لذت ببرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 21 اسفند 1402 بروزرسانی: 21 اسفند 1402 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 15899

به "آغوز کوکو؛ برترین روش برای تجربه یک غذای ایرانی ناب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آغوز کوکو؛ برترین روش برای تجربه یک غذای ایرانی ناب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید