آب رسانی به 91 روستای ایلام افتتاح شد
به گزارش کنفرانس هکا، با حضور وزیر نیرو، آبرسانی به 91 روستای در شهرستان های ایوان، ایلام، دره شهر، دهلران، چرداول، سیروان و مهران افتتاح شد.

به گزارش خبرنگاران، امروز ، اردکانیان وزیر نیرو در دهلران، به صورت متمرکز، آبرسانی به 91 روستای استان در شهرستان های ایوان، ایلام، دره شهر،دهلران، چرداول، سیروان و مهران را افتتاح کرد.
با افتتاح پروژه بزرگ آبرسانی مجتمع وحدت و انقلاب دهلران آب شرب 17روستای شهرستان تامین شد و 1250 خانوار با جمعیتی بالغ بر 4920نفر از نعمت آب شرب بهداشتی برخوردار شدند.
عملیات اجرایی این پروژه شامل 44کیلومتر خط انتقال ، 5 کیلومتر شبکه توزیع، 25متر دیوارکشی محوطه، احداث 3 ساختمان ایستگاه پمپاژ و اجرای 1500متر مکعب مخزن با اعتبار127 میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی افتتاح شد.
وزیر نیرو با حضور در بخش صالح آباد شهرستان مهران نیز مجتمع آب رسانی ریکا و سرنی که آب شرب 5 روستا را تامین می نماید، افتتاح کرد.
اردکانیان در حاشیه افتتاح این پروژه ها، اظهار کرد: در استان ایلام 58 پروژه مهم توسط وزارت نیرو در دست اقدام است و در آینده نزدیک با حضور رئیس جمهور طرح های آبرسانی کشاورزی و شرب در ایلام افتتاح خواهد شد.
وی گفت: استان ایلام از نظر برخورداری روستاها از شبکه آب سالم و پایدار از استان های پیروز کشور است.
نورالله تیموری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان، در این مراسم ، اظهار کرد: 33 هزار نفر جمعیت تحت پوشش طرح های آبرسانی به 91 روستا خواهد بود واز سال 92 تاکنون 292 کیلومتر خطوط انتقال آب اجرا شده و در دوسال آینده اولین استانی در کشور خواهیم بود که آب رسانی سیار نخواهد داشت.
وی گفت: از سال 93 تاکنون بیش از 220 میلیارد تومان اعتبار در حوزه اب روستایی به استان ایلام تخصیص یافته است.
وزیر نیرو از مرز مهران نیز بازدید خواهد نمود.
منبع: خبرگزاری ایسناayanketab.ir: مجموعه ای از بهترین کتاب های دنیا را در این مجموعه بخوانید
dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات