22 فروردین؛ دو سامانه بارشی وارد کشور می گردد
به گزارش کنفرانس هکا، کارشناس سازمان هواشناسی بیان کرد: طبق پیش بینی این سازمان، فردا پنج شنبه دو سامانه بارشی فعال از شمال غرب و جنوب وارد کشور می گردد که ابتدا شمال غرب، غرب، جنوب شرق و شرق کشور را تحت تاثیر قرار می دهد.

به گزارش ایرنا، فریبا گودرزی روز چهارشنبه گفت: امروز برای بخش هایی از شمال شرق و شرق بارش باران گاهی به شکل رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش بینی شده و بعد از ظهر برای بخش هایی از شمال غرب، جنوب شرق و دامنه های زاگرس مرکزی و جنوبی بارش پراکنده خواهیم داشت.
وی گفت: از بعد از ظهر امروز تا آخر وقت امشب در جنوب شرق و بیشتر استان های سیستان و بلوچستان و کرمان وزش بادهای شدید انتظار داریم.
وی با اشاره به ورود دو سامانه بارشی به کشور گفت: آدینه فعالیت این سامانه بر روی نیمه غربی و نوار جنوبی تقویت می گردد اما سایر مناطق بارش های پراکنده خواهند داشت.
کارشناس سازمان هواشناسی اضافه کرد: شنبه هفته آینده در بیشتر مناطق کشور به ویژه در دامنه های شمالی و جنوبی البرز، دامنه های زاگرس و نوار جنوبی بارش ها تقویت می گردد، یکشنبه انتظار داریم تمرکز بارش ها بر روی نیمه شرقی کشور باشد.
به گفته وی آب های جنوبی کشور امروز و فردا مواج و متلاطم پیش بینی شده است.
باران بهاری در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی اضافه کرد: هوای تهران امروز صاف تا کمی ابری گاهی وزش ملایم باد خواهد داشت اما آدینه شب و روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده بارش باران های بهاری در تهران پیش بینی شده است، کمینه دمای امروز صبح پایتخت 12 بود و بیشینه دمای امروز آن به 22 درجه می رسد.
گودرزی گفت: شهرکرد با دمای صفر و بندرعباس با دمای 33 درجه بالای صفر به ترتیب خنک ترین و گرم ترین نقاط کشور در 24 ساعت گذشته بودند.
منبع: همشهری آنلاینeuroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان