یک خط پروازی جدید به فرودگاه ایلام اضافه شد
به گزارش کنفرانس هکا، مدیر فرودگاه شهدای ایلام از افزوده شدن یک خط پروازی جدید از سوی شرکت هواپیمایی زاگرس به خطوط هوایی این فرودگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، محمدجواد یگانه افزود: با پیگیری های مدیریت ارشد استان و رایزنی های مجموعه فرودگاه خط پروازی تهران - ایلام و برعکس از سوی شرکت هواپیمایی زاگرس در فرودگاه ایلام برقرار شده است.
وی افزود: این خط پروازی شرکت هواپیمایی زاگرس ظرفیت 164 مسافر را در 5 روز هفته (شنبه تا چهارشنبه) دارد.
مدیر فرودگاه شهدای ایلام یادآور شد: قرار است نخستین پرواز جهت تهران - ایلام - تهران این شرکت به وسیله هواپیما بوئینگ ام دی اوایل هفته آینده انجام شود.
یگانه افزود: پروازهای این خط پروازی از ساعت 5:30 از مقصد تهران - ایلام (ورود) و ساعت 7:30 از ایلام - تهران (خروج) خواهد بود.
با احتساب این خط پروازی جدید، 70 سورتی در قالب بیش از 30 پرواز در طول هفته در جهت هوایی ایلام - تهران توسط شرکت های آسمان، ماهان، ایران ایر و زاگرس در تردد است.
منبع: همشهری آنلاینآیان کتاب: مجموعه ای از بهترین کتاب های دنیا را در این مجموعه بخوانید
دبی: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات