کمپوت سیب، مفید برای سرماخوردگی

به گزارش کنفرانس هکا، کمپوت سیب دسری ساده و خوشمزه است که می توان از آن در تهیه انواع کیک های ساده و کیک های تولد هم استفاده کرد.

کمپوت سیب، مفید برای سرماخوردگی

کمپوت سیب دسر پرطرفداری است که برای تقویت بیماران و درمان آن ها بسیار مفید است. این کمپوت را می توانید به راحتی در منزل تهیه کرده و از آن لذت ببرید. طرز تهیه این دسر ساده را در خبرنگاران بخوانید.

مواد لازم تهیه کمپوت سیب :

  • آب: 2 لیوان
  • سیب: 4 عدد
  • گلاب به میزان لازم
  • پوست لیموترش به میزان لازم
  • شکر یا عسل: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کمپوت سیب :

سیب ها را پس از شستن پوست گرفته و هسته های آن ها را درآورید؛ سپس به چهار قسمت تقسیم کنید.

تکه های سیب را در قابلمه ای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.

شکر یا عسل را در قابلمه ریخته و هم بزنید تا سریعتر در آب حل شود. بهتر است به جای شکر از عسل استفاده کنید.

پوست یک لیموترش کوچک را رنده کرده و در آب بریزید تا چند جوش بزند؛ سپس به مواد اضافه کنید.

پس از 5 دقیقه هر کدام از سیب ها که نرم شده بود، از شهد بیرون بیاورید و در ظرفی بگذارید. مراقب باشید سیب ها خیلی نرم نشوند تا ظاهر کمپوت خوب باشد.

البته اگر کمپوت را برای افراد مسن یا بچه ها آماده می کنید، بهتر است بگذارید نرم شوند.

وقتی تمام سیب ها را از شهد بیرون آوردید، بگذارید شربت بجوشد و به اندازه یک و نیم لیوان از آن باقی بماند؛ سپس شعله را خاموش کنید.

سیب ها را در ظرف مورد نظر ریخته و مقدار کمی گلاب به شربت افزوده، آن را روی سیب ها بریزید.

کمپوت را در یخچال بگذارید تا خنک شود؛ سپس آن را مصرف کنید.

این کمپوت خانگی را تا دو هفته می توانید در یخچال نگه دارید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک کمپوت خوشمزه کمپوت هلو، دسر جانانه تابستانی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 26 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 8873

به "کمپوت سیب، مفید برای سرماخوردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کمپوت سیب، مفید برای سرماخوردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید