کدام میوه ها قند بیشتری دارند؟

به گزارش کنفرانس هکا، مؤسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی به افراد مبتلا به دیابت توصیه می نماید که میوه ها را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانند. با این حال، بعضی از محصولات میوه مانند آب میوه ها و میوه های خشک دارای محتوای قند بالایی هستند. اجتناب از این میوه ها می تواند به کاهش خطر افزایش قندخون یاری کند.

کدام میوه ها قند بیشتری دارند؟

ویتامین ها، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ضروری در بسیاری از میوه ها می توانند به بهبود سلامت یاری نمایند و خوردن میوه ها و سبزیجات ممکن است فرد را کمتر در معرض خطر کمتر ابتلاء به بیماری قلبی و سرطان قرار دهد.

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که خوردن میوه می تواند به پیشگیری از دیابت یاری کند. با این حال، مهم است که از محتوای غذایی کامل میوه ها مطلع باشید و رژیم غذایی را بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

اندازه قند موجود در همه میوه ها یکسان نیست و بعضی از آنها به طور قابل توجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.

میوه های پُر قند

هندوانه

موز بیش از حد رسیده

آناناس

خوردن این میوه ها برای افراد دیابتی هنوز بی خطر است و نیازی به حذف آنها از رژیم غذایی نیست. با این حال، مهم است که از محتوای قند آنها مطلع باشید و بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

در حالی که این میوه ها سرشار از کربوهیدرات هستند، سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی نیز هستند. اولویت دادن به میوه ها به عنوان منبع کربوهیدرات می تواند به شکل بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی مناسب دیابت یاری کند.

منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) بیان می نماید که نوشیدن آب میوه در طول وعده غذایی یا به تنهایی به سرعت سطح قند خون فرد را افزایش می دهد.

برخلاف خوردن میوه های تازه که حاوی فیبر هستند، آب میوه منبع غلیظی از قند است که می تواند به سرعت قند خون فرد را افزایش دهد.

یک مطالعه دیگر در سال 2017 نشان داد که مصرف میوه های تازه خطر ابتلاء به دیابت نوع 2 را در افراد کاهش می دهد. محققان بعلاوه دریافتند افراد مبتلا به دیابت که به طور منظم میوه های تازه می خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی هستند.

افراد بعلاوه می توانند میوه های خشک را در رژیم غذایی خود بگنجانند، البته به شرطی که با شکر اضافه خشک نشده باشند.

ترکیب میوه های خشک با آجیل نیز می تواند به مدیریت قند خون یاری کند. آجیل سرشار از چربی، فیبر و پروتئین است. این سه ماده مغذی هضم را کند می نمایند و می توانند از افزایش قند خون جلوگیری نمایند.

در مطالعه ای محققان ارتباط مثبتی بین مصرف آجیل و میوه های خشک و پیشگیری از دیابت نوع 2 پیدا کردند. با توجه به حذف آب در فرآیند خشک کردن، میوه های خشک از نظر حجم نسبت به میوه های تازه غلظت قند بسیار بالاتری دارند و انجمن دیابت آمریکا (ADA) تأیید می نماید که خوردن میوه های خشک در حد متعادل می تواند گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.

این میوه های خشک قند بالایی دارند

زردآلو

آناناس

کشمش

نتایج مطالعات نشان می دهد افراد باید در پی کاهش سایر کربوهیدرات ها از رژیم غذایی خود باشند و میوه ها را به عنوان بخشی از برنامه غذایی عادی خود قرار دهند.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 فروردین 1403 بروزرسانی: 17 فروردین 1403 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 16536

به "کدام میوه ها قند بیشتری دارند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام میوه ها قند بیشتری دارند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید