کباب کوبیده مرغ رستورانی رو اینجوری باید درست کنی!
به گزارش کنفرانس هکا، کباب کوبیده که نباید همش با گوشت قرمز باشه! با مرغ امتحان کردی؟
کباب باب طبع همه است! اگر اغراق است پس می گویم بیشتر افراد تا صداقت خدشه دار نگردد! اینکه کباب با گوشت مرغ درست گردد یا گوشت قرمز هم یک بخش دیگر ماجراست! همواره معمول بوده است که کباب با گوشت مخلوط گوسفند و گوساله درست گردد، اما کباب مرغ هم آنقدر مجذوب کننده و خوشمزه است که اگر یک بار آن را تهیه کنید از آن دست نخواهید کشید!
کباب مرغ در رستوران های خاصی سرو می گردد. قلق های خودش را دارد و اگر آن ها را رعایت کنید ظرف مدت کوتاهی یک کباب خوشمزه و آبدار با طعمی فوق العاده خواهید داشت.
اول:
پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید. همه مواد را با هم داخل خرد کن بریزید و حسابی آن را میکس کنید. باید یک مخلوط یکدست و کاملا منسجم به دست بیاید.
دوم:
مواد را داخل یک ظرف بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و حداقل برای نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه ها خوب در هم ادغام بشوند.
سوم:
سیخ چوبی ها را آماده کنید. از مواد کباب به آن زده و دور تا دور سیخ را با آن بپوشانید. سروته آن را سفت به سیخ بچسبانید و در ماهیتابه ای نچسب که روغن در آن ریخته و داغ شده است قرار بدهید. همه اطراف کباب ها را سرخ کنید. اگر سیخ چوبی ندارید می توانید کف تابه آن را پهن کنید و با یک کفگیر روی آن خط بیندازید که بتوانید برگردانده و آن طرفش را هم سرخ کنید. در خاتمه روی کباب ها کره آب شده و زعفران بمالید. به به!
نکات قابل توجه:
- حتما از مخلوط ران و سینه بهره ببرید تا کباب شما خشک نگردد.
- استفاده از دنبه اختیاری است می توانید آن را حذف کنید. ولی وجود دنبه باعث می گردد کباب شما چربی لازم را داشته باشد.
- حرارت گاز باید خیلی خیلی کم باشد تا حسابی مغزپخت بگردد.
- مقداری گوجه هم در کنار کباب سرخ کنید که لذت خوردن این غذا را بیشتر خواهد نمود!
- این مواد را قبل از سرخ کردن می توانید بسته بندی کنید و در فریزر بگذارید تا هروقت احتیاج داشتید فقط سرخ کنید و کباب فوری بپزید.
منبع: راهنماتو
منبع: فرارو