کاهش 50درصدی مصرف نمک در مواد غذایی صنعتی کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش کنفرانس هکا، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی باسوج از کاهش 50درصدی مصرف نمک در مواد غذایی صنعتی این استان اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران، دکتر امام بخش قائدی در مراسم افتتاح نمایشگاه هفته دنیای غذا در یاسوج با بیان اینکه 24 مهر ماه با عنوان روز دنیای غذا نامگذاری و بر این اساس برنامه هایی ویژه این ایام در حال انجام است، اضافه نمود: شعار سال جاری روز دنیای غذا رفتار ما آینده ما را می سازد است.
وی اظهارکرد: ما با تغییر دادن رژیم غذایی می توانیم مسئول سلامت خود باشیم، اگر هر نفر به این یک جمله بیندیشد بخش اعظمی از مسائل در حوزه سلامت رفع خواهد شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی باسوج با اشاره عملکر این معاونت در مورد حفظ ارزش های غذایی اعلام نمود: در این نمایشگاه حدود 23 غرفه داریم که 9 غرقه مختص به شرکت های آشامیدنی و مابقی از شرکت های مواد غذایی حضور دارد، با کوشش های این معاونت تا کنون حدود 50 درصد نمک در سیستم مواد غذایی فراوری شده به صورت صنعتی کم شده اما در کوشش برای کاهش چربی و قند نیز هستیم البته بعضی از مواد غذایی به مزه آنها بستگی دارد، اگر بیش از این نمک کمتر یا قند بیشتر شود مزه اصلی از بین می رود.
قائدی توضیح داد: حدود 21 مرکز صنعتی کوچک و بزرگ در استان داریم که با افتتاح این نمایشگاه و حضور این شرکت ها در راستای مطلع سازی مردم از مواد مصرفی مناسب و استاندارد گام بر داریم.
همچنین حسین کلانتری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: سبک زندگی در بخش های مختلف به خصوص تغذیه بسیار حائز اهمیت است که هر چه میزان مطلعی مردم بیشتر باشد سلامت آنها به مراتب تضمین می شود.
وی اضافه نمود: این نمایشگاه با وجود اینکه ممکن است در محیط محدودی برگزار شود اما حامل پیغام بزرگی است، که برای داشتن زندگی سالم و بهره مندی از مواهب زندگی، خودمان باید از جسم و روحمان مراقبت نماییم.
کلانتری بیان نمود: کنترل قند، نمک و چربی و رعایت همه اصول استفاده صحیح از موادغذایی نیازمند افزایش مطلعی مردم است، بحث تامین غذا چالش مجزایی در سراسر دنیا است که در بعضی از موارد تامین حجم غذا با مشکل روبرو است و به ارزش های غذایی توجه نمی شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بخش اعظمی از مواد غذایی در روستاها فراوری و تامین می شود، مطرح کرد: بکارگیری علوم روز و آخرین تکنولوژی ها در کشور و نیز استان ما باید توجه ویژه ای به روستاییان داشته باشد، نقش روستا نقش پررنگی بوده که باید در انتقال تکنولوژی، تامین منابع و تسهیلات به روستاها کوشش کنیم تا روستاهای استان به روستاهای مولد تبدیل شوند.
کلانتری ضمن تقدیر از معاونت غذا و دارو بیان نمود: با افتتاح این نمایشگاه فرصت مناسبی برای مطلعسازی مردم ایجاد شده که امید است مورد استفاده مطلوب و مناسب قرار گیرد.
به گزارش خبرنگاران، نمایشگاه هفته دنیای غذا به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان افتتاح و تا 27 مهر ماه سالجاری برپاست.
لازم به ذکر است که شنبه، 20 مهر ماه نمایشگاه روز دنیای غذا با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی جنب معاونت غذا و داروی علوم پزشکی یاسوج افتتاح شد.
منبع: خبرگزاری ایسناpariha.ir: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
kalarena.com: کالارنا: مقایسه و نقد کالاهای دیجیتالی