فواید و مضرات گوجه سبز چیست؟

به گزارش کنفرانس هکا، گوجه سبز میوه بسیار محبوب و خوشمزه فصل تابستان بی فایده نیست و البته زیاده روی در مصرف آن هم مضراتی دارد که در این مطلب به آن ها خواهیم پرداخت.

فواید و مضرات گوجه سبز چیست؟

به گزارش، حتماً شما هم موافقید که یکی از شادی های فرا رسیدن فصل تابستان، پیدا شدن سر و کله میوه بسیار محبوب و خوشمزه ی گوجه سبز است که حتی فکر مزه آن هم دهان را آب می اندازد. اما این میوه دوست داشتنی بی فایده نیست و البته زیاده روی در مصرف آن هم مضراتی دارد که در این مطلب به آن ها خواهیم پرداخت.

گوجه سبز سرشار از ویتامین های A و C و همینطور پتاسیم و فسفر است. این میوه مواد مغذی دیگری هم در مقادیر کمتر دارد، از جمله مس و ویتامین های B1 و E. گوجه سبز مانند بسیاری از دیگر میوه ها حاوی فیبر و آنتی اکسیدان هم هست.

این میوه فیبر و ویتامین C قابل توجهی دارد و به همین دلیل مصرف آن به بهبود گوارش یاری می نماید.

گوجه سبز به دلیل داشتن ویتامین C و فیبر غذایی، جلوی یبوست را می گیرد و به بهبود اجابت مزاج یاری می نماید.

مصرف منظم گوجه سبز به سیستم ایمنی آسیب پذیر بدن شما یاری می نماید خود را بازسازی کند.

مصرف این میوه به دندان ها استحکام می بخشد و علاوه بر این، به کاهش درد و خونریزی لثه ها یاری می نماید و بوی بد دهان را از بین می برد.

مصرف گوجه سبز به جذب آهن در بدن یاری می نماید. به علاوه، این میوه با داشتن ویتامین C فراوان، جلوی از دست رفتن پلاکت های قرمز خون را می گیرد و به این ترتیب، از ابتلا به بیماری های ناشی از کمبود پلاکت های خون جلوگیری می نماید.

ویتامین C موجود در این میوه نقشی اساسی در یاری به بازسازی بافت های پیوندی بدن دارد. با مصرف این ویتامین بدن سالم تر و متناسب تر باقی خواهد ماند.

ویتامین C که مقدار قابل توجهی از آن در گوجه سبز وجود دارد از مقدار چربی اضافه بدن می کاهد. مصرف منظم گوجه سبز در کاهش کلسترول و چربی های شکمی و در نتیجه، کاهش وزن تأثیر دارد.

از آنجایی که گوجه سبز حاوی موادی است که در بازسازی سلول ها نقش دارند، بنابراین مصرف این میوه جلوی وارد آمدن صدمه به ذهن و بدن را می گیرد و سلول ها را سالم و جوان باقی نگه می دارد.

مصرف گوجه سبز به برطرف بیماری هایی مثل آسم و بیماری ریوی یاری می نماید.

مصرف گوجه سبز به دلیل داشتن آنتی اکسیدان به شما یاری می نماید با مسائل ناشی از بالا رفتن سن مثل تخریب عضلانی مقابله کنید.

این میوه با داشتن فنولیک اسید، فلاونوئید ها و مواد آنتی اکسیدان، سوخت و ساز بدن را بهبود می بخشد.

گوجه سبز به دلیل تأثیر مثبتی که بر گوارش بدن و اجابت مزاج دارد، از خاصیت سم زدایی برخوردار است.

مزه ترش گوجه سبز ممکن است معده برخی افراد را اذیت کند. علاوه بر این، ممکن است برخی افراد به این میوه آلرژی داشته باشند.

زیاده روی در مصرف این میوه هم به دلیل فیبر فراوانی که در آن وجود دارد می تواند باعث نفخ و اسهال گردد.

منبع : روزیاتو

پارمیس: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای پارمیس

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 10 مهر 1400 بروزرسانی: 10 مهر 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 3885

به "فواید و مضرات گوجه سبز چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید و مضرات گوجه سبز چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید