طرز تهیه کدو بره؛ غذای محلی و خوشمزه مازندران

به گزارش کنفرانس هکا، کدو بره یکی از غذاهای محلی مازندران است. این غذا یکی از غذاهای مخصوص گیاهخواران و افراد دارای رژیم است. از مزیت های این غذا تهیه راحت آن در کمترین زمان ممکنه است.

طرز تهیه کدو بره؛ غذای محلی و خوشمزه مازندران

یکی دیگر از غذاهای نونی شمالی که از غذاهای محلی مازندران محسوب می گردد و طعم بی نظیر آن مورد پسند تمامی سلیقه ها می باشد، کدوبره است . اگر در پی کاهش وزن و داشتن یک رژیم غذایی سالم باشید این غذا یکی از برترین گزینه ها برای شما خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه کدو بره

تخم مرغ: 2 تا 3 عدد

گوجه فرنگی میانه: 5 عدد

سیب زمینی نگینی خرد شده: 2 عددمیانه

پیاز خردشده: 1 عدد بزرگ

کدوی سبز حلقه ای شده: 5 عدد میانه

نمک، فلفل، زردچوبه: به اندازه نیاز

ماست خامه ای: برای تزیین

پنیر پروسس یا پارمزان: در صورت دلخواه

طرز تهیه کدو بره

برای درست کردن این غذای نونی و خوشمزه و مفید باید یک ماهیتابه را روی شعله میانه گاز بگذارید و کمی روغن درون آن بریزید. وقتی که داغ شد پیازها را خرد نموده و داخل روغن تفت دهید تا نرم و سبک و طلایی رنگ شوند.

سپس نمک و زردچوبه را به آن اضافه نموده و هم بزنید. بعد از اینکه کمی تفت دادید، سیب زمینی ها را هم خورد نموده و داخل پیاز تفت داده شده بریزید و آنها را هم تفت دهید و شعله را کمتر کنید و در قابلمه را بگذارید که حدود 5-6 دقیقه سیب زمینی ها با حرارت بپزند.

سپس کدو را هم خورد نموده و یا به صورت حلقه ای در بیاورید و به مواد قبلی اضافه کنید و چند دقیقه با هم سرخ کنید تا برشته گردد.

اکنون باید گوجه فرنگی ها را هم خورد نموده و به همراه تخم مرغ به بقیه مواد اضافه کنید و در ماهیتابه را ببندید که تخم مرغ ها بسته گردد.

بعد از اینکه 10 دقیقه گذشت در ظرف را برداشته و روی آن فلفل سیاه بپاشید.

حالا غذا آماده شده است که می توانید برای طعم بهتر و یا برای تزیین کمی پنیر پروسس یا پنیر پارمسان یا ماست خامه ای روی آن بریزید و در ظرف دلخواه سرو کنید.

مواد لازمی که اشاره کردیم برای 4 نفر در نظر گرفته شده بود که برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر می توانید با توجه به تعداد نفرات اندازه مواد اولیه را با رعایت نسبت ها تغییر دهید.

برای آماده سازی مواد اولیه 20 دقیقه زمان نیاز دارید و برای پختن و آماده شدن آن هم 20 دقیقه به زمان نیاز است.

این غذا را می توانید در وعده های غذایی اصلی و یا حتی به عنوان پیش غذا سرو کنید و گزینه خوبی برای افطار و سحری در ماه مبارک رمضان می باشد.

منبع: گردشبان
انتشار: 24 بهمن 1402 بروزرسانی: 24 بهمن 1402 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 15047

به "طرز تهیه کدو بره؛ غذای محلی و خوشمزه مازندران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کدو بره؛ غذای محلی و خوشمزه مازندران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید