طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی قرمز و خوشرنگ در 30 دقیقه

به گزارش کنفرانس هکا، مارمالاد توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین انواع مارمالاد میوه است. شما با استفاده از مارمالاد توت فرنگی می توانید هم برای صبحانه و میان وعده برای بچه ها و خودتان لقمه های خوشمزه درست کنید و هم انواع و اقسام کیک ها، شیرینی ها و دسرها را با این مارمالاد قرمز خوشرنگ تزیین کنید. در این مقاله از در روش طرز تهیه مارمالاد با توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم و سایر روش های مختلف درست کردن مارمالاد توت فرنگی را هم به شما شرح می دهیم.

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی قرمز و خوشرنگ در 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه مارمالاد توت فرنگی

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
توت فرنگی1 کیلوگرم
شکر1 کیلوگرم
ورق ژلاتین2 عدد

مدت زمان لازم برای آماده سازی توت فرنگی ها: 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت و آب انداختن توت فرنگی ها: 24 ساعت

مدت زمان لازم برای پخت مارمالاد توت فرنگی: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی

مراحل طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی شفاف و خوشرنگ با ورقه ژلاتین را دنبال کنید.

مرحله اول: توت فرنگی ها را آماده کنید

ابتدا، توت فرنگی ها را در کاسه بزرگی بریزید و در مقدار زیادی آب خنک غوطه ور کنید. اجازه بدهید برای مدت چند دقیقه در آب خنک باقی بمانند. در این فاصله، به آرامی و با یاری دست آن ها را زیر و رو نموده و سطح شان را شست وشو دهید. سپس، میوه ها را در آبکش بریزید.

این کار را چند بار تکرار کنید تا کاملا پاکیزه شده و همه آلودگی های احتمالی از روی آن ها تمیز شوند. را بلد هستید؟ مدتی صبر کنید تا آب اضافی آن کاملا تخلیه گردد. حالا، کلاهک و بخش های زده و له شده توت فرنگی ها را با یاری چاقو جدا کنید و به ابعاد دلخواه برش دهید.

در صورت تمایل، در این مرحله به جای خرد کردن می توانید توت فرنگی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید. با این روش، زمان کمتری برای درست کردن مارمالاد صرف می گردد و نتیجه کار هم کاملا یکدست خواهد بود.

مرحله دوم: شکر را اضافه کنید

حالا، توت فرنگی های خرد شده یا پوره شده را به صورت لایه لایه در قابلمه مناسبی بریزید. روی هر یک از لایه های توت فرنگی را با مقداری از شکر بپوشانید. سپس، لایه بعدی توت فرنگی را اضافه نموده و این روند را تکرار کنید تا شکر و توت فرنگی ها تمام شوند. لایه آخر باید شکر باشد.

مرحله سوم: شکر و توت فرنگی را استراحت دهید

حالا، درب قابلمه را ببندید و آن را به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهید. با انجام این کار، مثل ، توت فرنگی کاملا آب می اندازد. بنابراین، در هنگام پخت دیگر احتیاجی نیست به این ترکیب آب اضافه کنید. به این ترتیب، مارمالاد شما رنگ و طعم دلپذیرتری خواهد داشت. خوب است بدانید، این روش در واقع همان طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی رزا منتظمی است که هواداران بسیار زیادی هم دارد.

در صورت تمایل برای خرید شکر می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: ترکیب توت فرنگی و شکر را روی شعله قرار دهید

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی باید قابلمه را از یخچال خارج کنید و روی شعله ملایم قرار دهید. پس از چند دقیقه، مواد داخل در قابلمه آغاز به جوشیدن می نمایند. این جاست که باید یک ملاقه، کفگیر یا ابزار مناسب دیگری را بردارید و کف ایجاد شده بر سطح قابلمه را جدا کنید. ضروری است این کار را هر چند دقیقه یک بار تکرار کنید. در غیر این صورت، رنگ مارمالاد توت فرنگی کدر می گردد.

مرحله پنجم: ورق ژلاتین را آماده کنید

برای آماده سازی ورق ژلاتین، ضروری است آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و روی آن را با آب سرد بپوشانید. چند دقیقه صبر کنید تا کاملا نرم و قابل استفاده گردد.

برای خرید ژلاتین می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: ژلاتین را اضافه کنید

وقتی ترکیب توت فرنگی و شکر قوام آمد، نوبت به اضافه کردن ورق ژلاتین می رسد. ژلاتین های نرم شده را از آب خارج کنید و داخل قابلمه در حال جوش بریزید. این ترکیب را حدود 3 تا 4 دقیقه و تا جایی هم بزنید که همه مواد کاملا با هم مخلوط و یک پارچه شوند. در نهایت، شعله را خاموش کنید.

برای آن که مارمالاد خوش رنگ تری داشته باشید پیشنهاد می کنیم درب قابلمه را نبندید و آن را در مکان مناسبی قرار دهید تا کاملا خنک گردد.

مرحله آخر: مارمالاد توت فرنگی را در ظروف مناسبی بریزید

حالا که طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی را یاد گرفتید و همه مراحل را با دقت پشت سر گذاشتید، وقت آن است که این خوراکی خوشمزه با توت فرنگی را در ظروف مناسبی نگهداری کنید. برای این منظور، پیشنهاد می کنیم از بطری های شیشه ای یا بانکه بهره ببرید.

پیش از هر چیز، ضروری است از تمیز بودن و خشک بودن بانکه یا بطری مطمئن شوید. در غیر این صورت، مارمالاد خوش آب و رنگی که با زحمت درست نموده اید خیلی زود کپک می زند. در نهایت، درب ظروف را با دقت ببندید تا هوا واردشان نگردد. مارمالاد توت فرنگی را در یخچال نگهداری کنید.

دستور تهیه مارمالاد توت فرنگی به روش های دیگر

برای درست کردن مارمالاد توت فرنگی به روش های دیگر بدون ورق ژلاتین ادامه این مطلب را مطالعه کنید.

روش تهیه مارمالاد با پودر ژله

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی با پودر ژله درست مشابه همان چیزی است که در بالا گفتیم. با این تفاوت که به جای ورق ژلاتین باید از پودر ژله آماده بهره ببرید. به علت وجود شکر افزوده در بسته های ژله پیشنهاد می کنیم در این روش مقدار شکر مارمالاد را مقداری کاهش دهید. در غیر این صورت، ممکن است بعدا مارمالاد شکرک بزند. یادتان باشد، طعم ژله باید با نوع میوه به کار رفته در مارمالاد مطابقت داشته باشد پس از پودر ژله توت فرنگی بهره ببرید.

برای خرید می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

روش تهیه مارمالاد توت فرنگی بدون ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی بدون ژلاتین که به آن طرز تهیه مارمالاد برای هم می گویند درست مانند مراحل بالاست. اما همان طور که از اسمش پیداست، برای درست کردن این نوع مارمالاد لازم نیست از ورق یا پودر ژلاتین بهره ببرید.

در عوض پیشنهاد می کنیم در هنگام پخت، یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا یک چهارم قاشق چای خوری جوهر لیمو به قابلمه اضافه کنید و بقیه مراحل را مثل روش گفته شده در بالا دنبال کنید.

برای خرید می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

روش تهیه مارمالاد توت فرنگی با نشاسته ذرت

درست کردن مارمالاد توت فرنگی با نشاسته ذرت هم امکان پذیر است. برای درست کردن این مارمالاد کافی است یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را جایگزین ژلاتین کنید. سپس، مراحل بالا را دنبال کنید. با این تفاوت که در هنگام پخت باید نشاسته ذرت را به همراه یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا یک چهارم قاشق چای خوری جوهر لیمو به قابلمه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و پس از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی

  • به جای ورق ژلاتین می توانید از پودر ژلاتین بهره ببرید. در این صورت، به ازای هر کیلوگرم توت فرنگی ضروری است یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مصرف کنید.
  • اگر از پودر ژلاتین استفاده می کنید ابتدا باید آن را داخل یک قابلمه کوچک بریزید. به ازای یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، دو قاشق آب ولرم به قابلمه اضافه کنید. سپس، این ترکیب را به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری یا سماور قرار دهید تا مایع یک دست و شفافی ایجاد گردد. در نهایت، می توانید این مایع را به مارمالاد در حال جوش اضافه کنید.
  • در هنگام درست کردن مارمالاد توت فرنگی ژلاتین دار لازم نیست آبلیمو یا جوهر لیمو اضافه کنید.
  • برای درست کردن این خوراکی خوشمزه با توت فرنگی، پیشنهاد می کنیم از توت فرنگی محلی بهره ببرید تا طعم، رنگ و عطر بهتری پیدا کند.
  • بسته به ذائقه، در دقایق آخر پخت می توانید یک چهارم قاشق چای خوری پودر وانیل به قابلمه اضافه کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید پوره توت فرنگی را از صافی رد کنید تا کاملا یک دست گردد. برای آسان شدن، بهتر است این کار را درست بعد از پوره کردن توت فرنگی و قبل از پخت انجام دهید.
  • در صورت تمایل، می توانید مقدار شکر را به 800 گرم تغییر دهید تا شیرینی مارمالاد کمتر گردد.
  • در هنگام پخت مارمالاد حتما شعله را ملایم نگهدارید. در غیر این صورت، رنگ مارمالاد تیره می گردد.
  • برای درست کردن مارمالاد حتما از میوه رسیده و تازه بهره ببرید تا طعم و عطر بهتری پیدا کند.
  • برای نگهداری مارمالاد هرگز از ظروف خیس یا نم دار استفاده نکنید. در غیر این صورت، ترکیبات داخل شیشه خیلی زود کپک می زنند.
  • توجه داشته باشید، غلظت مارمالاد بعد از خنک شدن افزایش می یابد. بنابراین، آن را برای مدت طولانی روی شعله قرار ندهید. در غیر این صورت، شکرک می زند.
  • برترین ظرف برای درست کردن انواع مربا و مارمالاد براق و خوشرنگ دیگ مسی یا روحی است.

بیشتر بخوانید:

فوت فن های طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی

چرا پس از مدتی مارمالاد توت فرنگی تغییر رنگ می دهد و کدر می گردد؟

اگر مارمالاد را در مکان گرمی نگهدارید یا آن را دوباره بجوشانید، رنگش تغییر می نماید و کدر می گردد.

چرا مارمالاد توت فرنگی شیره می اندازد و اجزای آن از یکدیگر جدا می شوند؟

اگر در هنگام پخت انواع مارمالاد از جمله مارمالاد توت فرنگی از میوه های کال و نارس بهره ببرید یا اگر مارمالاد را زودتر از زمان معین شده از روی شعله بردارید ممکن است اجزای آن از یکدیگر جدا گردد. در این صورت، اصطلاحا می گویند مارمالاد شیره انداخته است. بعلاوه، اگر ترکیبات پخته شده را در حالی که هنوز گرم هستند داخل بانکه بریزید ممکن است این اتفاق روی دهد.

چرا مارمالاد شکرک می زند؟

اگر مقدار شکر مصرفی بیش تر از میزان معین شده باشد و بعلاوه، در صورتی که مارمالاد بیش از زمان مقرر روی حرارت باقی بماند، شکرک می زند.

منبع: افق کوروش
انتشار: 9 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 9 اردیبهشت 1403 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 16988

به "طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی قرمز و خوشرنگ در 30 دقیقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی قرمز و خوشرنگ در 30 دقیقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید