طرز تهیه لازانیا با پنیر پیتزا خوشمزه با و بدون فر
به گزارش کنفرانس هکا، لازانیا یک غذای مجلسی خوشمزه است که می توانید آن را با انواع پنیر تهیه کنید. یکی از مجذوب کننده ترین پنیرها برای لازانیا، پنیر پیتزاست. طرز تهیه لازانیا با پنیر پارمسان را قبلا در کتاب کاله مرور نموده بودیم اکنون و در ادامه طرز تهیه لازانیا با پنیر پیتزا با و بدون فر را آنالیز می کنیم.
مواد لازم برای تهیه لازانیا به پنیر پیتزا
- نودل یک بسته
- گوشت چرخ نموده 450 گرم
- پاپریکا 3/4 قاشق چایخوری
- پونه کوهی خشک 3/4 قاشق چایخوری
- آویشن خشک 3/4 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز خرد شده 1/2 قاشق چایخوری
- ریحان خشک 1/2 قاشق چایخوری
- گشنیز آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری
- سیر خرد شده 2 حبه
- کنسرو گوجه فرنگی خرد شده 500 گرم
- ریحان تازه خرد شده 2 قاشق چایخوری
- پپرونی ورقه شده 150 گرم
- پنیر موزارلای رنده شده 350 گرم
طرز تهیه لازانیا با پنیر پیتزا
1. گرم کردن فر و آبکش کردن نودل
اولین مرحله از طرز تهیه لازانیا با پنیر پیتزا، درست مثل طرز تهیه لازانیا در فر با خوراک میت بال این است که فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. هم زمان یک قابلمه بزرگ آب نمک را روی حرارت زیاد بجوشانید. لازانیا را طبق دستورالعمل بسته داخل قابلمه آب بریزید تا آل دنته گردد (یعنی نرم گردد) سپس خوب آبکش کنید بعد روی دستمال کاغذی یا حوله آشپزخانه تمیز به صورت تک لایه بدون همپوشانی بچینید تا نودل ها به هم نچسبند.
2. آماده کردن لایه های میانی لازانیا
یک تابه بزرگ را روی حرارت میانه رو به بالا گرم کنید. گوشت چرخ نموده، ادویه جات و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید. حدود 5-6 دقیقه بگذارید تا گوشت چرخ نموده بپزد.در یک کاسه کوچک، گوجه فرنگی خرد شده و ریحان تازه را با هم مخلوط کنید.
3. آماده کردن لایه های لازانیا
آخرین مرحله از طرز تهیه لازانیا با پنیر پیتزا این است که لایه های لازانیا را بچینید و آماده پخت کنید. برا این کار حدود 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خرد شده را در کف یک ظرف پخت مناسب فر بریزید. کف ظرف را با یک لایه رشته لازانیا بپوشانید و لبه ها را کمی روی هم قرار دهید.
سپس نیمی از مخلوط گوشت چرخ نموده را روی لایه لازانیاها پخش کنید. سپس نیم دیگر گوجه فرنگی های به جای مانده را به طور مساوی روی گوشت چرخ نموده پخش کنید. در نهایت نیمی از پپرونی را به شکل یک لایه یکنواخت روی آن قرار دهید بعد نیمی از پنیر را به طور مساوی بپاشید.
یک لایه دیگر از لازانیا اضافه کنید و مجدد لایه های گوشت چرخ نموده، گوجه فرنگی، پپرونی و پنیر را با بقیه مواد بریزید تا با لایه پنیر پیتزا لازانیای شما برای پخت آماده گردد.
4. پخت لازانیا
در نهایت به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که سس اطراف لبه ها حباب بزند و پنیر ذوب شده و کمی قهوه ای گردد، اجازه دهید لازانیا در فر بپزد. بعد لازانیا را از فر خارج کنید. قبل از برش دادن و سرو، اجازه دهید 5-10 دقیقه خنک گردد.
نکات تکمیلی برای تهیه لازانیا
لازانیا یک غذای عالی و راحت استکه برای همه از کودک و پیر مجذوب کننده است. اما برای تهیه لازانیا کافی است نکاتی را بدانید تا غذایتان کامل و مجذوب کننده باشد.
طرز تهیه لازانیا با پنیر پیتزا بدون فر
اگر فر ندارید، نگران نباشید چون لازانیا را خیلی راحت می توانید در قابلمه و روی گاز بپزید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه لازانیا در قابلمه و روی گاز مجلسی و خوشمزه را مرور نموده بودیم. بنابراین برای تهیه لازانیای بدون فر همه کارهای بالا را انجام دهید فقط لایه ها را در قابلمه بچینید که بتوانید روی گاز بگذارید.
انواع روش های پخت لازانیا
لازانیا را هم با تنوع مواد می توانید متفاوت بپزید. هم می توانید آن را به شکل های مختلف در فر یا قابلمه به روش های مختلف بپزید. برای تنوع می توانید انواع روش های پخت را با مراجعه به لینک مطالعه کنید.
- طرز تهیه لازانیا در توستر
- طرز تهیه لازانیا رولی بدون فر، سریع و آسان
- طرز تهیه لازانیا در ماکروویو خوشمزه و سریع
- طرز تهیه لازانیا با مرغ رستورانی با و بدون فر
- طرز تهیه لازانیا گیاهی
انتخاب پنیر مناسب برای تهیه لازانیا
معمولا برای تهیه لازانیا از پنیر موزارلا یا چدار استفاده می گردد اما گاهی هم می توانید برای تجربه متفاوت از پنیر پیتزا بهره ببرید. فقط دقت داشته باشید که موزارلا نسبت به چدار طعم کمتری دارد که آن را برای لازانیا عالی می نماید. در واقع بیشتر طعم لازانیا به سس آن مربوط است بنابراین اگر می خواهید لازانیای اصیل بخورید بهتر است پنیر اصلی شما موزارلا باشد و در کنارش کمی پنیر پیتزا یا چدار بهره ببرید.
استفاده از سس بشامل در تهیه لازانیا
برترین سس برای لازانیا سس بشامل است اما اگر دوست دارید که لازانیای شما طعم و رنگ قشنگ تری داشته باشد سس گوجه هم گزینه بسیار خوبی است. اگر دوست دارید طرز تهیه سس بشامل و نحوه استفاده آن را در لازانیا بدانید، حتما جزییات را در کتاب کاله مطالعه کنید.
منبع: کتاب کاله