طرز تهیه سس ریحان برای پاستا
به گزارش کنفرانس هکا، سس ریحان کی از سس های معروف و محبوب ایتالیایی است که برای انواع غذاها استفاده می گردد و طرز تهیه بسیار آسانی هم دارد.

خبرنگاران| سرویس آشپزی - سس ریحان، یکی از سس های بسیار خوشمزه ایتالیایی است که در پاستا و انواع ساندویچ ها مثل همبرگر استفاده می گردد. طرز تهیه این سس بسیار آسان بوده و می توانید آن را به مقدار بیشتر درست نموده و در یخچال نگهداری نمایید. آنچه در ادامه می خوانید، تنها یکی از روش های تهیه سس ریحان است و می توانید به سلیقه خود اصلاحاتی در آن انجام دهید.
سس ریحان برای پاستا
مواد لازم
مواد لازم برای تهیه سس ریحان | |
کره | یک قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده (متوسط) | 1 عدد |
سیر رنده شده | 2 تا 3 حبه |
ریحان تازه خرده شده | 1 فنجان |
سبزیجات خشک انتخابی (ریحان، رزماری، آویشن، مریم گلی) | یک قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | یک فنجان |
آبلیمو | 1 یا 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه سس ریحان
1. ابتدا کره را در تابه ذوب کنید.
2. پیاز ها را تفت دهید تا زمانیکه طلایی شوند.
3. سپس سیر، ریحان و سبزیجات خشک را اضافه نموده و به خوبی هم بزنید. حدود 30 ثانیه صبر کنید.
4. خامه را افزوده و اجازه دهید 6 تا 7 دقیقه بجوشد.
5. سس ریحانه را درون یک مخلوط کن بریزید تا مواد به خوبی میکس شوند.
6. سپس دو مرتبه به تابه بازگردانید و در اینجا آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را اضافه نمایید.
7. پس از چند دقیقه جوشیدن، سس ریحان شما آماده است.
نکته: در سس پاستا می توانید از آجیل بوداده نیز بهره ببرید، در این صورت آجیل موردعلاقه تان را همراه با برگ ریحان؛ سیر و پیاز داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس در ماهیتابه با مقداری روغن زیتون تفت دهید، خامه را اضافه کنید و مراحل دیگر را طبق دستورالعمل ادامه دهید.
سخن پایانی
همانطور که می دانید، دستورالعمل های مختلفی برای تهیه سس ریحان وجود دارد که می توان در انواع ساندویچ و غذا ها از آن استفاده کرد. اگر به غذاهای ایتالیایی علاقه مندید، توصیه می کنیم طرز تهیه سس آلفردو با شیر و طرز تهیه پاستا با سس قارچ و خامه خانگی را نیز مطالعه کنید. شما چگونه سس ریحان درست می کنید؟
منبع: setare.com