دستگاه فراوری کود و برق از زباله تر ساخته شد

به گزارش کنفرانس هکا، حمیدرضا عزیزیان، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان به خبرنگاران در مورد دستگاه فراوریکننده کود و برق از زباله های تر در مقیاس کوچک اظهار کرد: ما در حوزه زیست توده دستگاهی را به فراوری رساندیم که می تواند از زباله های تر، 3 محصول فراوری کند.

دستگاه فراوری کود و برق از زباله تر ساخته شد

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه آمار فراوری زباله تر در تهران و کشور زیاد است، در صدد بر آمدیم که این دستگاه فراوری زباله را طراحی کنیم.

عزیزیان با بیان اینکه این دستگاه قادر است از زباله های تر، 3 محصول فراوری کند، اعلام کرد: این دستگاه می تواند کود مایع، کود جامد و گازی برای فراوری برق از زباله فراوری کند.

مدیر این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این دستگاه در 3 ظرفیت یک تن سه تن و پنج تن طراحی شده است، خاطر نشان کرد: از این دستگاه می توان در بسیاری از مراکز دانشگاهی، پادگان ها، محله ها و … استفاده کرد.

وی با بیان اینکه هدف ما استفاده از این دستگاه در روستاهاست، مطرح کرد: نمونه های خارجی این دستگاه زیاد است ولی ما در این شرکت، دانش فنی طراحی و ساخت دستگاه را بدست آورده ایم و قادر به فراوری انبوه آن هستیم.

مدیر این شرکت دانش بنیان در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه بعضی کشورها از این دستگاه استفاده می نمایند، خاطر نشان کرد: در حال حاضر این محصول تست و نمونه های صنعتی آن ساخته شده است و منتظر سرمایه گذار هستیم.

به گفته عزیزیان، در صورت سرمایه گذاری روی طرح می توان آن را به فراوری انبوه رساند و در بسیاری از مناطق از آن استفاده کرد.

وی در مورد روند کار دستگاه تبدیل زباله های تر به محصول گفت: بعد از جمع آوری زباله ها در همان منطقه، دفن می شوند؛ سپس به وسیله همزن و سیستم تزریق هوای ایکس ری، باکتری هایی در این چاه زباله، فعال خواهد شد. این باکتری ها وظیفه تبدیل زباله های تر به کود خشک، مایع و فراوری گاز برای فراوری برق را دارند.

وی در مورد فراوری برق از این گاز گفت: گاز H2S طی فرایندی گوگرد زایی می گردد و برق ژنراتوری فراوری خواهد شد که در حد روشنایی می توان از آن استفاده کرد.

مدیر این شرکت دانش بنیان در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان تاکید نمود: با توجه به اینکه در پادگانها، دانشگاه ها و محله ها و خیلی از سازمان ها چندین تن زباله تر فراوری می گردد و ما بزرگترین فراوری نماینده زباله در جهان هستیم از این رو انتظار می رود که این دستگاه مفید واقع گردد.

عزیزیان اضافه کرد: در حال حاضر زباله ها فراوری و فقط حمل می شوند از این رو می توان در محل با استفاده از این دستگاه محصولات مفید فراوری کرد.

به گفته وی، هدف ما روستاها بود زیرا دامداری ها و خیلی از زباله های حاصل از کشاورزی تر هستند که به راحتی می توان از دستگاه بهره برد.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 3443

به "دستگاه فراوری کود و برق از زباله تر ساخته شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستگاه فراوری کود و برق از زباله تر ساخته شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید