خورشت چغاله بادام؛ طعم خوش بهاری
به گزارش کنفرانس هکا، مثل طرز تهیه اکثر خورشت ها برای تهیه این غذا هم اول پیاز ها را خلالی خرد نموده و درون روغن سرخ کنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن کشیده گردد.

خورش چغاله بادام یک خورشت بهاری بسیار خوشمزه با طعمی تقریبا ترش است و با داشتن سبزیجاتی مثل نعناع و جعفری عطر و بویی عالی دارد. میدانید که در فصل بهار چاغاله بادام فراوان است؛ پس فرصت را از دست ندهید و یک خورش خوشمزه برای خود وخانواده تان تهیه کنید.
مواد لازم:
گوشت: نیم کیلو
چغاله بادام: نیم تا یک کیلو
پیاز متوسط: 2 عدد
نعنا جعفری: نیم کیلو
نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
آبغوره یا آبلیمو: به دلخواه
خورشت چاقاله بادام؛ طعم خوش بهاری
طرز تهیه:
1. مثل طرز تهیه اکثر خورشت ها برای تهیه این غذا هم اول پیاز ها را خلالی خرد نموده و درون روغن سرخ کنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن کشیده گردد.
2. حالا مقداری چاغاله بادام را که خوب شسته و دم آن ها را گرفته اید داخل خورش بریزید و کمی تفت دهید.
3. مقداری آب به محتویات قابلمه اضافه نموده و بگذارید تا بجوشد و گوشت آرام آرام بپزد. نعناع جعفری را هم بعد از شست وشو و خشک شدن، خرد نموده و درون روغن تفت دهید تا آب سبزی گرفته گردد، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.
4. وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، سبزی های سرخ شده را به آن اضافه نموده و نمک و فلفل غذا را هم بریزید. برای ترشی این غذا بهتر است از آبغوره یا آبلیمو بهره ببرید.
منبع: نمناک
منبع: زندگی امروزpariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.