خواص موسیر؛ گیاهی که دشمن سرطان است

به گزارش کنفرانس هکا، موسیر ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و میزان پروتئین، آهن، کلسیم، فسفر و ویتامین C در آن، در مقایسه با پیاز، بیشتر است.

خواص موسیر؛ گیاهی که دشمن سرطان است

موسیر سرشار از مواد مغذی است و خواص بسکمک دارد؛ از جمله این که می تواند کلسترول را کاهش دهد، خاصیت ضدسرطان و ضدمیکروب دارد و به سلامت قلب و عروق نیز کمک می کند. طعم موسیر چیزی بین سیر و پیاز است. برای آشنایی بیشتر با خواص موسیر این مطلب خبرنگاران را مطالعه کنید.

موسیر، سرشار از آنتی اکسیدان و ضد سرطان

می توان گفت مهم ترین خاصیت موسیر، وجود مقدار زیادی ترکیبات آنتی اکسیدانی است. در موسیر نیز مانند سیر، این آنتی اکسیدان ها زمانی آزاد می شوند که سطح سلول موسیر آسیب ببیند. این آسیب از طریق برش یا له کردن ایجاد می شود. با آزاد شدن این آنتی اکسیدان ها، ترکیبی قدرتمند به نام آلیسین تشکیل می شود که می تواند خطر بروز جهش های سلولی و انواع سرطان را کاهش دهد.

بر اساس مطالعات، مصرف موسیر خطر بروز سرطان ریه، سرطان دهان، سرطان معده، سرطان روده بزرگ و سرطان سینه را کاهش می دهد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با دیگر خوراکی های ضد سرطان، خوراکی های ضد سرطان را مطالعه کنید.

کمک به سلامت قلب

موسیر با کاهش کلسترول در بدن می تواند خطر بروز تصلب شرایین، بیماری سرخرگ کرونری، حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.

کنترل دیابت با موسیر

کنترل دیابت یکی دیگر از خواص موسیر است. موسیر به تنظیم سطح قند خون در بدن کمک می کند و برای افراد دیابتی که باید سطح قند خون شان را کنترل کنند، مفید است.

سلامت روان

ویتامین ها و مواد معدنی مختلف موجود در موسیر، می توانند به آزاد کردن گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) در مغز کمک کنند. آزاد شدن این ماده به پایین نگه داشتن استرس و کنترل سطح هورمون ها در بدن کمک می کند. همچنین موسیر مقادیر چشمگیری اسید فولیک دارد که از ویتامین های ضروری گروه B است و با تنظیم هورمونی و واکنش های آنزیمی مغز، به سلامت روان و سلامت عاطفی افراد کمک می کند.

رسیدن به اندام ایده آل

یکی دیگر از خواص موسیر کمک به داشتن وزن ایده آل و اندام متناسب است. برخی مطالعات نشان داده اند که ترکیبات موجود در موسیر می توانند به جلوگیری از تجمع زیاد چربی در بدن کمک کنند و درصد چربی بدن را کاهش دهند.

خاصیت ضدمیکروبی

مطالعه ای گسترده در مورد ترکیبات آلی گوگرد در سبزیجاتی مانند موسیر نشان داد این مواد غذایی خاصیت ضدباکتری، ضدقارچ و ضدویروس دارند. همچنین از این سبزیجات به عنوان درمان سنتی سرماخوردگی، تب، سرفه و آنفولانزا استفاده می شود.

کاهش علائم آلرژی

در طول یک واکنش آلرژیک، سلول های بدن هیستامین آزاد می کنند؛ این امر موجب بروز علائمی مانند ورم بافت ها و ایجاد اشک در چشم و بینی می شود.

موسیر سرشار از کوئرستین است. کوئرستین یک فلاونوئید گیاهی است که می تواند مسائل بینی و چشم که از حساسیت فصلی نشئت گرفته باشند را کاهش دهد. کوئرستین می تواند با جلوگیری از آزاد شدن هیستامین، به کاهش شدت واکنش های تنفسی و التهابی مانند آسم آلرژیک، برونشیت و حساسیت های فصلی کمک کند.

افزایش سوخت و ساز در بدن

موسیر از لحاظ دارا بودن مواد معدنی مانند آهن، مس و پتاسیم غنی تر از پیاز است. آهن و مس در بدن، با تحریک تولید گلبول های قرمز، به افزایش گردش خون کمک می کنند. با افزایش گلبول های قرمز در جریان خون، گردش خون افزایش می یابد و اکسیژن بیشتری به نقاط مهم بدن می رسد. همچنین میزان انرژی، رشد سلولی، ترمیم بافت ها و سوخت و ساز در بدن افزایش می یابد.

پیشنهاد می کنیم برای افزودن طعم ملایم موسیر به غذا هایتان و وارد کردن این گیاه ارزشمند به وعده هایی غذایی، گاهی آن را جایگزین پیاز کنید و در غذاهایتان به کار ببرید. همچنین ترکیب ماست و موسیر هم بسیار لذیذ و پرطرفدار است.

سبزوار: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

طفره: طفره: تارنمای خبری تحلیلی

منبع: پیام دلتا
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 8839

به "خواص موسیر؛ گیاهی که دشمن سرطان است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص موسیر؛ گیاهی که دشمن سرطان است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید