تسویه کامل مطالبات گندمکاران تا خاتمه مهرماه

به گزارش کنفرانس هکا، به گزارش خبرنگاران، محمود حجتی در حاشیه نشست صبحانه کاری با برخی اعضای اتاق تعاون و تشکل های تعاونی حوزه کشاورزی در جمع خبرنگاران، درباره خرید تضمینی گندم گفت: شورای اقتصاد به این موضوع وارد شده و امیدواریم هر چه زودتر تصمیم نهایی اخذ و ابلاغ گردد.

تسویه کامل مطالبات گندمکاران تا خاتمه مهرماه

حجتی درباره تأمین کالاهای اساسی اضافه نمود: از این نظر هیچ مسئله ای نداریم و هم فراوری داخل و هم واردات از خارج توانسته است احتیاج ما را رفع کند؛ همچنین در حال حاضر هیچ کمبود کالای اساسی احساس نمی گردد.

وی درباره قیمت مرغ توضیح داد: مرغ بیش از احتیاج، فراوری می گردد؛ اما قیمت مرغ یک نرخ تمام شده دارد که با توجه به مواد و توزیع آن، باید بین 9 تا 10 هزار تومان باشد و باید کنترل کرد تا در حق مردم اجحاف نگردد؛ اما باید به این نکته هم توجه داشت که اگر سیاه بازار به وجود بیاید، با توجه به ذخایری که داریم، بلافاصله این محصول را وارد بازار می کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی در خصوص مطالبات گندمکاران گفت: تا سرانجام مهرماه همه مطالبات گندمکاران را با همکاری سازمان برنامه و بودجه تسویه نموده ایم.

حجتی درباره بیمه محصولات کشاورزی گفت: بیمه کشاورزی باید حمایتی باشد؛ نه تجاری؛چرا که میزان خسارت ها بسیار بالا است و شرکت های بیمه گر تجاری نمی توانند آن را تأمین نمایند، بنابراین دولت باید این بیمه را تأمین کند.

وی گفت: رقم دولت برای بیمه محصولات کشاورزی سالانه 1000 میلیارد تومان است که با توجه به حجم خسارت ها پاسخگو نیست؛ من از دولت و مجلس بارها خواسته ام تا این روند افزایش یابد.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 1161

به "تسویه کامل مطالبات گندمکاران تا خاتمه مهرماه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تسویه کامل مطالبات گندمکاران تا خاتمه مهرماه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید