بر داشت گل محمد از مزارع طالقان شروع شد
به گزارش کنفرانس هکا، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز، فریدون محمد روز سه شنبه 18 خر داد ماه 1400 گفت: بر داشت گل محمد در شهرستان طالقان از اواخر اردیبهشت ماه شروع شده و تا اواخر خر داد ماه نیز ادامه خواهد داشت.

مدیر کل میراث فرهنگی، جهانگرد و صنایع دستی البرز ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی طالقان، کاشت و فراوری گل محمد به شیوه صنعتی چند سالی است که در این شهرستان رایج شده و فراوریکنندگان و سرمایه گذاران بخش خصوصی در این حوزه فعالیت های چشمگیر انجام داده اند.
او در ادامه با تأکید بر آبرسانی از سیستم آبیاری قطره ای به منظور کاهش و مصرف بهینه آب و استقبال مردم منطقه اضافه کرد: با حمایت سازمان های مربوطه از جمله جهاد کشاورز شهرستان و ارائه تسهیلات و مشاوره به کشاورز ان علاقمند سرانه فراوری این محصول افزایش یافته و سال بعد به سطح انبوه رسیده و 25 هزار متر مربع اراضی جدید الاحداث به زیر کشت خواهد رفت.
محمد با اشاره به قدمت و خواص دارویی گل محمد اعلام کرد: کشت و فر آو ر گل محمد به عنو ان چای، دمنوش، گلاب و روغن از دیر باز متداول بوده و بنا بر این در حوزه بازار یابی و فروش از موقعیت مطلوبی بر خور دار است.
منبع: گردشبان