با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
به گزارش کنفرانس هکا، اگر شما هم در میان بزرگسالانی هستید که دارای دردهای مزمن مانند روماتیسم مفصلی ،میگرن یا کمردرد هستند، ممکن است غذا خوردن برایتان بیشتر شبیه به یک کار طاقت فرسا باشد تا لذت بخش و همواره نگران باشید که بعضی غذاها به طور ناخودآگاه ناراحتی شما را تشدید نمایند.
اطلاعات آنلاین در گزارشی نوشت: تحقیقات نشان می دهد که کاهش نشانگرهای التهابی می تواند شدت درد مزمن را کاهش دهد.
رژیم غذایی برای کاهش التهاب
بعضی از رژیم های غذایی ممکن است به کاهش التهاب یاری کند.
آنتی اکسیدان ها را از قلم نیاندازید
این ترکیبات در میوه ها، سبزیجات، چای، ادویه جات و مکمل هایی مانند کورکومین یافت می شوند. آنها به خنثی کردن رادیکال های آزاد آسیب رسان به سلول یاری می نمایند.
مصرف اسیدهای چرب امگا 3
این مواد در ماهی های چرب، گردو و کتان یافت می شوند.
کاهش کربوهیدرات های تصفیه شده، قندها و چربی های اشباع شده
اینها می توانند قند خون را بالا برده و التهاب را افزایش دهند.
مصرف محدود گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز
اینها حاوی چربی های اشباع التهابی هستند.
هیدراته بمانید
روزانه 2 تا 3 لیتر آب مصرف کنید.
الکل نخورید
الکل می تواند پاسخ های التهابی را تحریک و تشدید کند.
مصرف میوه و سبزیجات
انواع میوه و سبزیجات مصرف کنید.
بعلاوه کمبود بعضی مواد مغذی می تواند درد شما را افزایش دهد.
کمبود بعضی ویتامین ها و مواد معدنی می تواند باعث گردد که التهاب شما کنترل نگردد.
- ویتامین D: این ویتامین برای سلامت استخوان و عضلات شما لازم است. سطوح پایین ویتامین D با درد اسکلتی عضلانی مرتبط است.
- منیزیم: منیزیم برای ساخت بیش از 300 نوع آنزیم مورد احتیاج است. کمبود منیزیم با میگرن، اسپاسم عضلانی و فیبرومیالژیا مرتبط است.
- ویتامین های گروه B: اینها به سلامت و عملکرد اعصاب شما یاری می نمایند. کمبود این ویتامین ها با درد عصبی و نوروپاتی مرتبط است.
- ویتامین C: این آنتی اکسیدان قوی با رادیکال های آزاد مبارزه می کند.
منبع: گردشبان