استرس مزمن باعث افزایش رشد سلول های سرطانی می گردد
به گزارش کنفرانس هکا، فردی که دارای استرس مزمن است، در سیستم خود بیش از حد لاکتات دهیدروژناز ایجاد می نماید. این، به نوبه خود، ژن های مرتبط با رشد سرطان را فعال و اجازه می دهد سلول های سرطانی رشد نمایند. مطمئنا افرادی که دارای سطح بالای خون اپینفرین هستند، لکتات دهیدروژناز بیش از حد در تومورهای سرطانی آنها وجود دارد.

شفقنا زندگی- استرس مزمنی که شخص به طور مداوم و در طولانی مدت تحت تاثیر آن قرار می گیرد، بر سلامت روانی و عاطفی و همچنین سلامت جسمی اش تاثیر می گذارد. مطالعات اجرا شده استرس مزمن را به کاهش اختلالات شناختی، افزایش خطر ابتلا به مسائل قلبی و مسائل بهداشت روان مرتبط نموده است. تحقیقات نشان می دهند که قرار دریافت در معرض استرس می تواند رشد سرطان را به وسیله تاثیر آن بر فعالیت ژنی افزایش دهد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، محققان یک مکانیزم کلیدی را ایجاد کردند که باعث ایجاد استرس مزمن می گردد و باعث رشد سلول های بنیادی سرطانی می گردد که تومورها از آن سرچشمه می گیرند. به طور خاص، محققان این مکانیزم را در موش ها مورد آنالیز قرار دادند.
موشهای دارای استرس دارای سطوح بالاتری از هورمون اپینفرین نسبت به موشهای دیگر بودند. وقتی هورمون اپینفرین به ADRB2(یک گیرنده اپینفرین) متصل می گردد، این تعامل باعث افزایش سطوح لاکتات دهیدروژناز، آنزیمی می گردد که به طور معمول عضلات تزریق انرژی را در یک وضعیت خطر ایجاد می نماید.
فردی که دارای استرس مزمن است، در سیستم خود بیش از حد لاکتات دهیدروژناز ایجاد می نماید. این، به نوبه خود، ژن های مرتبط با رشد سرطان را فعال و اجازه می دهد سلول های سرطانی رشد نمایند. مطمئنا افرادی که دارای سطح بالای خون اپینفرین هستند، لکتات دهیدروژناز بیش از حد در تومورهای سرطانی آنها وجود دارد.
سپس دانشمندان کوشش کردند تا ببینند آیا می توانند یک استراتژی را برای متوقف کردن اثرات بدخیم اپینفرین بر سیستم ایمنی شناسایی نمایند یا خیر. یافته های آنها نشان می دهد که ویتامین C ممکن است یک عامل جدید برای مقابله با سرطان در بیماران تحت استرس مزمن باشد.
منبع: زندگی امروزsabzevartoday.ir: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید
tafreh.ir: طفره: تارنمای خبری تحلیلی