آش ترش، غذای محلی و خوشمزه استان البرز
به گزارش کنفرانس هکا، آش ترش از غذاهای محلی و خوشمزه و مفیدی است که بعضی از ایرانیان به عنوان آش پشت پا نیز می پزند و چون مانند آش رشته لذیذ و خوشمزه است هواداران زیادی دارد و استان البرز هم از این امر مستثنی نیست.
برای پخت این آش از موادی همانند نخود، عدس، لوبیا چیتی، برگ چغندر، سبزی صحرایی، آلوچه خشک، آلبالو خشک، برگه زرد آلو، برگه گلابی، مغز گردو، کشمش سرخ شده، رشته آش، پیاز سرخ شده، سیر داغ و نعنا، نمک و فلفل و زردچوبه استفاده می نمایند.
منبع: گردشبان
انتشار: 22 دی 1402
بروزرسانی: 22 دی 1402
گردآورنده: hecaconf.ir
شناسه مطلب: 14164
به "آش ترش، غذای محلی و خوشمزه استان البرز" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "آش ترش، غذای محلی و خوشمزه استان البرز"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید