70 آشپز زنجانی برای حضور در جشنواره ملی آش ایرانی رقابت کردند
به گزارش کنفرانس هکا، ابوالفضل اجلی در تبادل نظر با خبرنگاران اضافه کرد: با توجه به اینکه تعداد متقاضیان حضور در دهمین جشنواره ملی آش ایرانی هر سال با افزایش روبرو است، سال جاری نیز برای ارتقابخشی به کیفیت این جشنواره مقرر شد ابتدا متقاضیان در مرحله استانی با یکدیگر رقابت نمایند تا آش های برتر به جشنواره ملی آش ایرانی راه یابند.

وی اضافه نمود: از ساعت 8 صبح روز آدینه حدود 45 آشپز در محل کارخانه کبریت زنجان و حدود 30 آشپز نیز در نوبت عصر در محل گاوازنگ به رقابت پرداختند تا از این میان 9 آشپز برای طبخ آش در جشنواره ملی آش ایرانی با سایر استان ها رقابت نمایند.
مسئول دبیرخانه دهمین جشنواره ملی آش ایرانی بهداشت غذا، اصالت آش، طعم و مزه، خواص و تزیینات آش را از جمله مواردی برشمرد که در داوری مورد توجه است.
اجلی یادآور شد: همه بسترها برای برگزاری دهمین جشنواره ملی آش ایرانی و اولین جشنواره بین المللی غذای کشورهای عضو اکو- جاده ابریشم فراهم شده است و امیدواریم جشنواره ای کیفی تر از گذشته پیش رو داشته باشیم.
به گفته وی، اسامی غرفه های منتخب از سوی داوری روز شنبه اعلام خواهد شد.
شهرداری همپای میراث فرهنگی در برگزاری جشنواره ملی آش ایرانی
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری زنجان گفت: شهرداری زنجان همپای اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان برای برگزاری دهمین جشنواره ملی آش ایرانی و نخستین جشنواره بین المللی غذای کشورهای عضو اکو کوشش می نماید.
سعید صفوی در تبادل نظر با خبرنگاران اظهار کرد: شهرداری زنجان بسترهای فرهنگی، اجتماعی، زیباسازی، ترافیک و سایر امور عمرانی شهر را برای میزبانی دهمین جشنواره ملی آش ایرانی فراهم می نماید.
وی با اشاره به رقابت آشپزهای مناطق مختلف استان زنجان برای حضور در جشنواره ملی آش ایرانی، اظهار کرد: آدینه در دو نوبت صبح و عصر 70 آشپز برای رسیدن به مرحله ملی جشنواره آش ایرانی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
به گفته صفوی آش ترش، آش رشته، آش گوجه فرنگی و آش گل نسترن از جمله آش هایی هستند که برای رقابت در مرحله استانی طبخ شدند.
منبع: خبرگزاری مهرمجله آزات وب: مجله آموزشی توسعه اسکریپت های تحت وب
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری