کنفرانس بین المللی معماری فرهنگی، فلسفه و هرمنوتیک برگزار می گردد
به گزارش کنفرانس هکا، به گزارش خبرنگاران، کنفرانس بین المللی معماری فرهنگی، فلسفه و هرمنوتیک در روزهای 20 و 21 مه 2021 در ونکوور- کانادا برگزار می گردد.

محور موضوعات شامل مباحثی چون معماری فرهنگی، معماری، تاریخ و فرهنگ، معماری، فرهنگ و فضا، نقش فرهنگ در معماری پایدار، تاریخ معماری، علوم انسانی و هرمنوتیک، منطق زیست محیطی معماری پایدار، اسلام، تحرک انسانی و معماری ترکیبی، هندسه، معنویت و نمادگرایی، فضا، مکان و تخیل، نقشه برداری و طراحی شهری، هرمنوتیک معماری، هرمنوتیک عملی، تجزیه و تحلیل مفاهیم فضا و مکان، هرمنوتیک به عنوان گفتمان معماری، تفسیر در معماری و فلسفه، پسا مدرنیسم و ساختارشکنی، فضاهای داستانی، مکان های تصویری و سایر موضوعات مربوطه است.
علاقمندان به موضوعات فوق می توانند چکیده آثار خود را به https://panel.waset.org/conference/2021/05/vancouver/ICCAPH/sponsorship ارسال کنند.
مهلت ارسال چکیده آثار تا سرانجام روز 12 دسامبر 2019 است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس https://waset.org/cultural-architecture-philosophy-and-hermeneutics-conference-in-may-2021-in-vancouver مراجعه شود.
منبع: خبرگزاری مهروبلاگ پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
کالارنا: کالارنا: مقایسه و نقد کالاهای دیجیتالی