کشف 2 میلیارد ریالی تجهیزات پزشکی- بهداشتی

به گزارش کنفرانس هکا، رئیس کلانتری 120 سید خندان از دستگیری 3 محتکر و کشف 2 میلیارد ریالی تجهیزات پزشکی - بهداشتی، خبر داد و گفت: از خودروی متهمان 240 ماسک فیلتردار و یک هزار گان سفید پزشکی کشف شد.

کشف 2 میلیارد ریالی تجهیزات پزشکی- بهداشتی

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، سرهنگ داود زندی در تشریح این خبر اظهار کرد: شامگاه سوم فروردین ماه گشت انتظامی کلانتری هنگام گشت زنی در محدوده خیابان بنی هاشم متوجه تردد مشکوک یک دستگاه خودروی وانت پیکان با سه سرنشین شدند.

کلانتر محل سید خندان شرح داد: خودروی وانت پیکان که در حال انتقال محموله بود، تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و رفتار سرنشینان خودرو ظن مأموران بر انگیخت تا اینکه مأموران کلانتری تصمیم گرفتند برای بررسی موضوع خودروی وانت پیکان را متوقف کنند.

این مقام انتظامی مطرح کرد: در بررسی های پلیسی مشخص شد که محموله خودرو اقلام بهداشتی - پزشکی شامل ماسک های فیلتر دار و گان پزشکی می باشد و راننده خودرو عاجز از ارائه مجوز و بارنامه مدارک و مستندات در خصوص محموله است.

وی شرح داد: در بررسی های دقیق تر مشخص شد که محموله شامل 240 ماسک فیلتر دار و یک هزار گان پزشکی است و با تنظیم صورت جلسه ای تیم گشت انتظامی کلانتری راننده و دو سرنشین خودرو را دستگیر و به کلانتری برای تحقیقات تکمیلی انتقال دادند.

این مقام پلیسی ابراز داشت: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را 2 میلیارد ریال برآورد کرده اند و هر سه متهم با تحقیقات تکمیلی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

مجله آیرخ: مجله گردشگری و مسافرتی

کشتی کروز: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 9470

به "کشف 2 میلیارد ریالی تجهیزات پزشکی- بهداشتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف 2 میلیارد ریالی تجهیزات پزشکی- بهداشتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید