پیکر آرا: بانوان شمشیرباز می توانستند بهتر از این باشند

به گزارش کنفرانس هکا، به گزارش خبرنگار اعزامی مهر از اندونزی، پیکرآرا سرپرست تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر بانوان بعد از کسب عنوان ششمی این تیم در بازی های آسیایی گفت:متاسفانه ما در رقابت های انفرادی نتیجه خوبی نگرفتیم. فشار و استرس مسابقات مانع از این شد که در بخش تیمی قرعه خوبی داشته باشیم. به همین خاطر با تیم کره که تیم سوم جهان است رویارو شدیم.

پیکر آرا: بانوان شمشیرباز می توانستند بهتر از این باشند

وی ادامه داد: انتظار شکست تیمی مثل کره را نداشتیم اما توقعمان این بود که با نتیجه بهتری بازنده شوند. ما تیم کمی نیستیم. لهستان را در قهرمانی جهان بردیم. قزاقستان را که چند مدال بازی های آسیایی دارد و سوم آسیاست همین چند وقت پیش بردیم. البته نباید فراموش کنیم که خانم های ما بعد از 44 سال به بازی های آسیایی آمدند. به هر حال باید به آنها هم خق داد دچار استرس شوند.

پیکرآرا تاکید نمود: روند ما در یکی دو سال اخیر واقعا رو به رشد بوده. دو ماه پیش در رقابت های آسیایی ششم شدیم. در جهانی چهاردهم شدیم. امیدوارم حضور در بازی های آسیایی به تجربیات بچه ها اضافه کند و بهتر از این شوند. درخواستم از مسئولان وزارت ورزش این است نه تنها سابر بانوان بلکه همه تیم های بانوان را حمایت نمایند تا جمع مدال هایمان در رویداد بزرگ بازی های آسیایی بیشتر گردد. اگر رتبه ما از سایر کشورها عقب است به این دلیل است که جای بانوان ما در این بازی ها خالی است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 مهر 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 215

به "پیکر آرا: بانوان شمشیرباز می توانستند بهتر از این باشند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیکر آرا: بانوان شمشیرباز می توانستند بهتر از این باشند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید