پیشنهاد ترامپ برای تعویق انتخابات

به گزارش کنفرانس هکا، دونالد ترامپ روز پنج شنبه پیشنهاد به تأخیر انداختن انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر امریکا را عنوان کرد. پیشنهادی که با توجه به بحران های داخلی جدی که او در آستانه انتخابات دارد، بهترین راه فرار آقای تاجر در 4 سال حضورش در کاخ سفید به نظر می رسد. اما سخنان او با توجه به اینکه چنین چیزی در حوزه اختیارات رئیس جمهوری نیست، با واکنش منفی گسترده از سوی مخالفان و حتی موافقان او از جمله رهبران حزب جمهوریخواه ، روبرو شد.

پیشنهاد ترامپ برای تعویق انتخابات

به گزارش نیویورک تایمز، پس از آنکه مقامات بعضی ایالت های امریکا به خاطر شرایط وخیم همه گیری ویروس کرونا اعلام کردند، ممکن است انتخابات سوم نوامبر را به صورت پستی برگزار نمایند، ترامپ روز پنجشنبه در توئیتر پست هایی منتشر و صحت انتخابات پستی را زیر سؤال برد و نوشت: با برگزاری انتخابات پستی، انتخابات 2020 نادرست ترین و پرتقلب ترین انتخابات تاریخ امریکا خواهد شد و یک سرافکندگی عظیم برای ایالات متحده خواهد بود. انتخابات را تا زمانی که مردم بتوانند بخوبی، در امنیت و در سلامت رأی دهند، به تأخیر بیندازید. ترامپ همچنین در این پیغام توئیتری به اشتباه از انتخابات پستی سراسری یاد کرد در حالی که تا به امروز هیچ مقام امریکایی رسماً اعلام ننموده است که انتخابات سوم نوامبر تمام و کمال پستی برگزار خواهد شد.

تنهایی ترامپ در میان جمهوریخواهان

این پست توئیتری ترامپ بسرعت از سوی رهبران هم حزبی اش مورد انتقاد نهاده شد. میچ مک کانل، رئیس سنا که در 4 سال اخیر به خاطر منافع حزبی همیشه از ترامپ حمایت نموده و حتی در جریان استیضاح، نگذاشت ترامپ در سنا محکوم گردد، پیشنهاد تأخیر در انتخابات را رد کرد. رئیس سنا در مصاحبه ای در این باره گفت، تاریخ انتخابات روی سنگ نوشته شده و قابل تغییر نیست. او اضافه کرد: بیش از 200 سال است که در ایالات متحده انتخابات برگزار می گردد و در طول جنگ های داخلی، رکود عظیم، دو جنگ دنیای و... این انتخابات ها تغییر ننموده است. قانون اساسی امریکا اختیار مشخص زمان انتخابات را به کنگره داده است. کوین مک کارتی، نماینده جمهوریخواه نیز در این باره گفت: هرگز در تاریخ انتخابات های فدرال اتفاق نیفتاده که انتخاباتی برگزار نگردد و حالا هم ما باید انتخابات را برگزار کنیم. تد کروز و مارکو روبیو، دو سناتور جمهوریخواه هم موضوع تأخیر در انتخابات را منتفی دانستند. حتی شبکه خبری فاکس نیوز که منتسب به جمهوریخواهان است در گزارشی از پیشنهاد ترامپ انتقاد و تشریح کرد که به موجب قانون اساسی امریکا هیچ رئیس جمهوری نمی تواند تاریخ انتخابات را تغییر دهد.

نقدهای تلویحی اوباما

باراک اوباما، رئیس جمهوری سابق امریکا هم که روز پنجشنبه در مراسم خاکسپاری جان لوئیس، نماینده سابق امریکا و فعال مدنی مشهور سخنرانی می کرد، بدون آنکه نامی از ترامپ ببرد انتقادهای جدی از او کرد که یکی از این انتقادها درباره پیشنهاد به تأخیر افتادن انتخابات سوم نوامبر بود. او گفت: اکنون که ما اینجا نشسته ایم افرادی در قدرت هستند که هر کاری می نمایند که مردم را از شرکت در انتخابات مأیوس نمایند. آنها با بستن حوزه های رأی گیری و گذاشتن قوانین سختگیرانه هویتی برای اقلیت ها و حمله به حق رأی ما این کار را می نمایند. اوباما همچنین با دفاع از برگزاری انتخابات به شیوه ایمیلی در بعضی ایالت ها، از کوشش هایی که دولت ترامپ و شخص او برای کم اهمیت دادن اینگونه رأی گیری می نماید، انتقاد کرد.

احتمالاً ترامپ انتظار نداشت این پیشنهاد با این حجم از مخالفت بویژه بین رهبران ارشد هم حزبی اش روبرو گردد و فکر می کرد، جمهوریخواهان این بار هم به خاطر منافع حزبی سکوت خواهند کرد اما این طور نشد و به همین خاطر ترامپ ساعتی بعد، از موضع خود عقب نشینی و ادعا کرد، خواهان به تأخیر افتادن انتخابات نیست اما همچنان نگران برگزاری یک انتخابات قلابی ایمیلی است.

پیشنهاد عاقلانه

به گزارش بلومبرگ، البته نباید از این واقعیت غافل شد که در شرایط کنونی که بحران های متعدد آینده سیاسی ترامپ را تهدید می نماید و همه گیری ویروس کرونا همچنان در امریکا با شدت گسترش می یابد، جنبش جان سیاهان ارزش دارد، شهرهای مختلف ایالات متحده را ناآرام نموده، بحران مالی و بیکاری گریبانگیر امریکایی ها شده و محبوبیت ترامپ در مقابل جو بایدن، رقیب دموکراتش بسیار پایین آمده، عاقلانه ترین پیشنهادی که ترامپ می توانست به نفع خود بدهد، تأخیر در برگزاری انتخابات بود. او که شکست خود در انتخابات نوامبر را حالا بیش از هر زمان دیگری محتمل می داند، اگر قدرت و اختیار این کار را داشت به احتمال زیاد انتخابات را عقب می انداخت. او شاید این پیشنهاد را مطرح نمود که با تجزیه و تحلیل واکنش ها نتیجه گیری کند که تا چه اندازه می تواند روی این موضوع پافشاری کند. واکنش جمهوریخواهان اما این بار آن طور نبود که آقای رئیس جمهوری می خواست.

برش

فصل ویرانی مالی امریکا

گروه دنیا - اگر شرایط مالی عظیمترین ابرقدرت مالی دنیا در سه ماهه دوم سال 2020 را با عبارت بدترین فصل توصیف کنیم شاید کمی اغراق آمیز به نظر برسد اما به هیچ وجه این طور نیست. در گزارشی که مرکز تجزیه و تحلیل مالی امریکا روز پنجشنبه منتشر کرد، فراوری ناخالص داخلی این کشور در سه ماه دوم امسال میلادی عدد منفی 32.9 درصد را نشان می داد؛ رقمی که از سال 1947 به این سو که مقامات امریکایی انتشار آمار فصلی اقتصاد را شروع کردند، در این کشور سابقه نداشته است. به گزارش سی ان ان، اگرچه از ابتدای امسال میلادی به خاطر همه گیری ویروس کرونا در امریکا و تعطیلی کسب و کارها به خاطر سیاست های قرنطینه ای فراوری ناخالص داخلی این کشور و به تبع آن رشد مالی به شدت کاهش یافته و در سه ماه اول 2020 هم آمار مالی بسیار نگران نماینده بود اما کارشناسان مالی پیش بینی نموده بودند، این سقوط مالی در فصل دوم سال رفته رفته بهبود یابد. با این حال گزارشی که روز پنجشنبه منتشر شد نشان داد، اوضاع نه تنها اصلاً خوب نیست بلکه در فصل دوم رشد مالی 4 برابر بدتر از اوج بحران مالی در سال 2008 است. در سه ماه چهارم سال 2008 که اوج بحران مالی امریکا بود، فراوری ناخالص داخلی در این کشور 8.4 درصد سقوط کرد اما در سه ماه دوم 2020 این رقم به منفی 32.9 درصد رسیده است. بنا بر تعریف سنتی رکود اگر یک کشور دو فصل پیاپی افت مالی را تجربه کند به این معناست که وارد رکود شده است. همچنین در ماه آوریل در امریکا بیش از 20 میلیون امریکایی شغل خود را به خاطر سیاست های قرنطینه ای از دست دادند؛ رقمی که در 80 سال اخیر در این کشور بی سابقه بوده است. اگرچه پس از انتها قرنطینه ها و بازگشایی مشاغل تا حدودی از شمار بیکاران امریکا کم شد اما هنوز هم نرخ بیکاری در امریکا 10.3 درصد است؛ رقمی که همچنان بالاتر از رقم مربوط به دوره بحران مالی 2008 است.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی امریکا) روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری گفت: رشد بیکاری در امریکا بیش از همه کارگران کم درآمد، زنان، امریکایی - آفریقایی ها و هیسپانیک ها را تحت تأثیر قرار می دهد. او همچنین گفت، داده ها نشان می دهد فرایند بهبود شرایط اشتغال در امریکا فرایندی کند است و پاسخ به این سؤال که چه زمانی اقتصاد به راستا اصلی خود بازخواهد گشت کاملاً بستگی به شرایط همه گیری ویروس کرونا دارد. البته سیاست های کنگره را هم نباید نادیده گرفت. در حال حاضر قانونگذاران امریکایی درباره بسته جدید یاری های دولتی بحث می نمایند. جمهوریخواهان بسته یک تریلیون دلاری برای یاری به بیکاران پیشنهاد داده اند اما دموکرات ها خواهان یاری سه تریلیون دلاری هستند و جالب آنکه هر دو حزب گفته اند، برای تحقق پیشنهادشان هر قدر لازم باشد چانه زنی می نمایند و می جنگند. اقتصاددان ها هم چشم به کنگره دوخته اند تا شاید با تصویب یکی از این دو پیشنهاد سه ماهه سوم اقتصاد امریکا بهتر از دو فصل قبل گردد.

مجله آزات وب: مجله آموزشی توسعه اسکریپت های تحت وب

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 11423

به "پیشنهاد ترامپ برای تعویق انتخابات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیشنهاد ترامپ برای تعویق انتخابات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید