ورود سه نیروگاه جدید به مدار فراوری برق

به گزارش کنفرانس هکا، به گزارش خبرنگاران، ناصر معینی مدیرعامل شرکت مدیریت فراوری برق آذربایجان شرقی در نشست خبری با بیان اینکه ظرفیت اسمی نیروگاه های تحت مدیریت این شرکت در حال حاضر بالغ بر هزار و 590 مگاوات است، گفت: این نیروگاه ها وظیفه تامین برق حدود 3.2 درصد برق مصرفی کشور را به عهده دارد.

ورود سه نیروگاه جدید به مدار فراوری برق

وی اضافه کرد: یکی از نیروگاه های تحت مدیریت این شرکت حرارتی سهند است که دارای دو واحد بخار به ظرفیت 325 مگاوات است. واحد گازی نیروگاه تبریز نیز از جمله واحدهایی است که ساخت آن را کارخانه فیات ایتالیا انجام داده و ظرفیت اسمی آن 64 مگاوات است که در حال حاضر با دو نوع سوخت گازوئیل و گاز طبیعی کار می نماید.

به گفته این مقام مسئول، واحد نیروگاهی گازی صوفیان نیز که دارای 4 واحد گازی ساخت AEG آلمان به قدرت اسمی 200 مگاوات است.

معینی اضافه کرد: متوسط هزینه احداث هر کیلووات ساعت برق معادل 1500 دلار است. این در حالی است که قیمت فروخته شده برق به متقاضیان کمتر از مقدار حقیقی آن است.

وی با اعلام اینکه در پیک بار مصرف، سال جاری در استان آذربایجان شرقی هیچ خاموشی نداشتیم، گفت: هفته آینده نیروگاه 500 مگاواتی سهند بناب افتتاح می گردد. از سوی دیگر نیروگاه سیکل ترکیبی هریس در تابستان سال آینده وارد مدار می گردد و نیروگاه تبریز نیز در صورت اجرای طرح توسعه آن می تواند هزار مگاوات به شبکه سراسری برق تزریق کند.

این مقام مسئول میزان هدر رفت برق در این مجموعه را حدود 6 تا 7 درصد بیان کرد و گفت: شرکت توانیر در کوشش است تا در پی اصلاح وضعیت موجود این میزان هدررفت را کاهش دهد.

sabzevartoday.ir: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

tafreh.ir: طفره: تارنمای خبری تحلیلی

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 1259

به "ورود سه نیروگاه جدید به مدار فراوری برق" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورود سه نیروگاه جدید به مدار فراوری برق"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید