هوآوی برنده جایزه بهترین دوربین موبایلی و بیشترین ارزش خرید از TechRadar شد

به گزارش کنفرانس هکا، وب سایت معتبر TechRadar هر سال جشنواره ای برگزار می نماید که در آن با انجام نظرسنجی میان کاربران و داوران، بهترین گوشی های سال در حوزه های مختلف انتخاب می شوند. هوآوی توانست دو جایزه بهترین دوربین موبایلی و بیشترین ارزش خرید نوزدهمین دوره این جشنواره را به خود اختصاص دهد.

هوآوی برنده جایزه بهترین دوربین موبایلی و بیشترین ارزش خرید از TechRadar شد

در بخش نظرسنجی سالانه که در حضور داوران حرفه ای وب سایت TechRadar انجام می گردد، از کاربران می خواهند تا اپراتور یا گوشی هوشمندی که شایسته دریافت لقب بهترین است را انتخاب نمایند، انتخاب کاربران در هر بخش، یکی از نشان های نظرسنجی مردمی TechRadar را دریافت می نماید.

در نوزدهمین دوره این جشنواره، عنوان بهترین دوربین موبایلی به Huawei P30 Pro و بیشترین ارزش خرید (در محصولات ارزان تر از 200 یورو) به Huawei P Smart 2019 تعلق گرفت. کسب این جوایز مهر تأییدی بر پیشتازی هوآوی در حوزه عکاسی با موبایل و همچنین کارایی و مشخصات قابل توجه محصولات این شرکت است.

هنگام معرفی Huawei P Smart 2109 به عنوان برنده نشان بیشترین ارزش خرید، علت این انتخاب تکیه بر طراحی ظریف و حجم قابل توجه فضای ذخیره سازی که با قیمتی ناچیز ارائه می نماید عنوان شد.

پس از دریافت جایزه بهترین دوربین موبایلی توسط Huawei P30 Pro، مجری برنامه با اشاره به کیفیت مثال زدنی دوربین این دستگاه، گفت: شاید استفاده از دوربین چهارگانه از نظر بسیاری از کاربران منطقی نباشد؛ اما هوآوی با استفاده از این فناوری و ارائه کیفیتی کم نظیر، دستگاهی عرضه کرد که با تصاویر زیبا و تحسین برانگیز خود، توانست نظر داوران را جلب کند.

هوآوی سال گذشته توانست جوایز بهترین گوشی هوشمند سال، بهترین دوربین موبایلی و بهترین سازنده گوشی های هوشمند این وب سایت را به خود اختصاص دهد.

Li Changzhu، یکی از معاون های هوآوی، در این مراسم گفت: افتخار می کنیم که بار دیگر توسط کاربران و داوران TechRadar به عنوان شرکت برتر انتخاب شدیم و محصولات سری P هوآوی توانستند 2 جایزه دیگر کسب نمایند. هوآوی متعهد شده تجربه جدیدی از عکاسی با گوشی را به کاربران ارائه کند و با عرضه نوآوری ها و قابلیت های جدید در کوشش است تا مرزهای عکاسی با موبایل را جابه جا کند.

مدیر بخش جوایز جشنواره MCCA در این مراسم گفت: با گذر از نوزدهمین سال برگزاری این جشنواره در انگلستان، نظرسنجی سالانه ما تاکنون بیش از 34000 رأی از کاربران در زمینه های مختلف جمع نموده است. این آمار بیان گر اشتیاق کاربران برای استفاده از فرصت رای دادن به محصولات مورد علاقه شان است. از اینکه کاربران و داوران، هوآوی را به عنوان بهترین برند در این دو دسته بندی انتخاب کردند، خرسندیم.

انتخاب مجدد هوآوی به عنوان بهترین دوربین موبایلی، بیانگر ادامه دار بودن روند نوآوری های هوآوی در بخش عکاسی است. هوآوی پیش از این در سال 2016 با گوشی هوشمند Huawei P9 و بار دیگر سال 2018 با گوشی Huawei P20 Pro توانسته بود عنوان بهترین دوربین موبایلی را به خود اختصاص دهد.

هوآوی گوشی P30 Pro را 30 سپتامبر 2019 معرفی کرد. این محصول ادامه دهنده طراحی زیبای سری P است. از طرف دیگر این محصول کیفیت رده بالای دوربین و عکاسی سری P را نیز به ارث برده است. Huawei P30 Pro علاوه بر کیفیت دوربین و عکاسی ارتقا یافته، طراحی زیبایی نیز دارد.

سری P30 Huawei با رکورد فروش 17 میلیونی، از محصولات مورد علاقه کاربران است. این سری از محصولات هوآوی تاکنون نظرات و بازخوردهای مثبت بسیاری را از کاربران و منتقدین در سراسر جهان کسب نموده اند.

از مهم ترین بازخورد ها می توان به انتخاب HUAWEI P30 Pro به عنوان بهترین گوشی هوشمند 2019-2020 EISA اشاره نمود. EISA (European Image and Sound Association)، انجمن صوت و تصویر اروپاست و هوآوی توانسته برای دومین سال متوالی، عنوان بهترین گوشی هوشمند این مجموعه را به خود اختصاص دهد.

وبلاگ پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

کالارنا: کالارنا: مقایسه و نقد کالاهای دیجیتالی

منبع: همگردی
انتشار: 10 مهر 1400 بروزرسانی: 10 مهر 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 7210

به "هوآوی برنده جایزه بهترین دوربین موبایلی و بیشترین ارزش خرید از TechRadar شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هوآوی برنده جایزه بهترین دوربین موبایلی و بیشترین ارزش خرید از TechRadar شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید