مینی پیتزا تابه ای، آسان و بدون فر

به گزارش کنفرانس هکا، مینی پیتزا تابه ای همان طور که از نام آن پیداست در تابه دو طرفه تهیه می گردد و بافت بسیار نرمی دارد. در تهیه خمیر این مینی پیتزا از خمیرمایه فوری استفاده می گردد که دیگر نیازی به عمل آمدن ندارد.

مینی پیتزا تابه ای، آسان و بدون فر

مینی پیتزا تابه ای یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه پیتزا است که می توانید با هر موادی که دوست دارید آن را تهیه کنید. مرغ یا کالباس یا سوسیس گزینه خوبی برای تهیه این پیتزا است و به دلخواه می توانید در میزان های مختلف آن را آماده و یک مینی پیتزا خوشمزه برای شام یا ناهار تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مینی پیتزا تابه ای

  • روغن 1 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
  • آرد 3 پیمانه
  • خمیرمایه فوری 1 قاشق چای خوری
  • آب ولرم 1 پیمانه
  • شکر 1 قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه مواد میانی

  • سس کچاپ به میزان لازم
  • کالباس 7 ورق
  • قارچ 10 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • زرده و کنجد برای رومال

طرز تهیه مینی پیتزا تابه ای

مرحله اول

ابتدا باید آرد را الک کنید و داخل کاسه بریزید و به آن مواد خشک نمک، بیکینگ پودر، مخمر فوری، شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست گردد. بعد کم کم آب را اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیف گردد. اگر مخمر فوری ندارید می توانید آن را با نصف آب و شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کف کند و عمل بیاید.

مرحله دوم

در ادامه باید خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف گردد. در سرانجام روغن را اضافه و خمیر را گرد کنید و داخل یک کاسه قرار دهید. روی آن را پوشانده و 2 ساعت در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید و حجم آن دو برابر گردد.

مرحله سوم

در ادامه برای تهیه مواد میانی باید قارچ ها را بشویید و خرد کنید و داخل تابه با حرارت بالا تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده گردد. سوسیس یا کالباس را نیز خرد کنید و کمی تفت دهید تا از خامی خارج گردد. فلفل دلمه رنگی را نیز بشویید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید.

مرحله چهارم

بعد از 2 ساعت پف خمیر را با دست بگیرید و خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و چانه بگیرید. کف تابه دو طرفه را چرب کنید و چانه های گردشده را داخل تابه قرار دهید و 20 دقیقه زمان دهید تا مجدد پف کند. بعد با کف لیوان وسط خمیر را گود کنید داخل آن سس بریزید و از مواد میانی داخل آن بریزید و روی مینی پیتزاها را با پنیر پیتزا بپوشانید. در تابه را ببندید و 25 دقیقه زمان دهید تا پیتزا بپزد. اگر به غذاهای فست فودی علاقه دارید، ترفندهای خوشمزه آشپزی با پنیر + ویدیو را ببینید.

نکات کلیدی در تهیه مینی پیتزا تابه ای بدون فر

  • میزان آرد تقریبی است و اگر خیلی خمیر شل بود آرد اضافه کنید تا خمیر جمع گردد.
  • می توانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید.
  • کف تابه را حتما چرب کنید و از پنیر ورقه ای یا رنده شده نیز می توانید بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی چپلی کباب افغانی، کباب تابه ای با طعم متفاوت را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 11 بهمن 1401 بروزرسانی: 11 بهمن 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 14032

به "مینی پیتزا تابه ای، آسان و بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مینی پیتزا تابه ای، آسان و بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید