مرکز نوآوری حوزه علوم کشاورزی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازگشایی شد

به گزارش کنفرانس هکا، خبرگزاری خبرنگاران- با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، استاندار مازندران و بعضی مدیران استان، مرکز نوآوری حوزه علوم کشاورزی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازگشایی شد تا راستا تجاری سازی و تبدیل ایده ها به کسب و کار تسهیل گردد .

مرکز نوآوری حوزه علوم کشاورزی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازگشایی شد

به گزارش خبرنگارخبرنگاراندفترمازندران درساری،مرکز نوآوری حوزه علوم کشاورزی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، حسین زادگان، استاندار مازندران، خیریانپور، معاون هماهنگی امور مالی استاندار، رضایی، فرماندار شهرستان ساری، موسوی، رییس علوم پزشکی مازندران و بعضی مدیران افتتاح شد.

این مرکز در مساحت 3 هزار و 300 متر مربعی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران ایجاد و با حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تجهیز شده است. در این مرکز فضا برای استقرار بیش از 80 تیم نوآور و فعالان فناور فراهم است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در حاشیه بازگشایی این مرکز در جمع خبرنگاران، گفت: هربار که به استان مازندران سفر می کنم دستاوردهای خوبی در حوزه های مختلف فناورانه می بینم. در طی این چند سال، ظرفیت های متروکه و ساختمان های بلااستفاده به مراکز رشد و نوآوری تبدیل شده اند.

ستاری ادامه داد: فرایند توسعه شرکت های دانش بنیان استان مازندران هم به خوبی پیش رفته است؛ اما هنوز با ظرفیت واقعی موجود در استان فاصله دارد. چون مازندران، جوانان مستعد، خلاق و با دانش بالایی دارد که باید به آنها یاری کنیم و جهت تجاری سازی و تبدیل ایده های آنها به کسب وکار را تسهیل کنیم.

دانش بنیان ها ناجی ایران در روزهای کرونایی

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به فعالیت خوب شرکت های دانش بنیان در روزهای کرونایی، گفت: ایران از ابتدای آغاز این بیماری در کشور به واسطه وجود تحریم ها با اتکا به توان علمی جوانان و شرکت های دانش بنیان و خلاق به احتیاجهای خود پاسخ داد. در طی این مدت هیچ کمبودی در کشور در زمینه تامین مواد مصرفی، داروها، کیت های تشخیصی، تجهیزات پزشکی و غیره وجود نداشت.

ستاری بعلاوه اعلام کرد: در زمینه فراوری واکسن کرونا هم شرکت های دانش بنیان به خوبی ورود کردند و در حال حاضر چند شرکت خصوصی برای دریافت مجوز فراوری درخواست داده اند.

به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهوری یکی از چالش های موجود در کشور، عدم توسعه مناسب فناوری های حوزه کشاورزی است که باید این معضل را با ورود شرکت های دانش بنیان حل کنیم. در هر حوزه فناورانه ای که تعداد شرکت های دانش بنیان کم است، مسائل بیشتر است و ضربه پذیرتر هستیم.

رییس ستاد توسعه زیست فناوری ادامه داد: فناوری به خوبی به حوزه کشاورزی ورود ننموده است. باید تعداد شرکت های دانش بنیان در این عرصه بیشتر گردد. یکی از اولویت های ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین امنیت غذایی با یاری شرکت های فناور و خلاق است. در روزهایی که تحریم ها امنیت کشور را تهدید می نماید، احتیاج داریم که شرکت های دانش بنیان به حوزه امنیت غذایی ورود نمایند.

در حال حاضر حدود 20 واحد فناور نوآوری در حوزه علوم کشاورزی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعال هستند که 13 واحد در مازندران استقرار دارند.

این شرکت ها دستاوردهای مختلف خود در حوزه سلامت از جمله یخچال های مخصوص واکسن با قابلیت نگهداری دما در مدت طولانی، شناساگرهای گاز رادئون، فرآورده های دانش بنیان گیاهی، کمپوست و کودهای زیست سازگار را در فراوری مواد اولیه، کیت های تشخیصی، تجهیزات پزشکی و سلامت را به بازار عرضه نموده اند.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 12 مرداد 1400 بروزرسانی: 12 مرداد 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 12782

به "مرکز نوآوری حوزه علوم کشاورزی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازگشایی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرکز نوآوری حوزه علوم کشاورزی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازگشایی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید